Slika nije pronađena

Obično su glavne vijesti vezane za Kardashian obitelj da je netko trudan ili Khloe opet ima novo lice i nitko ju ne prepoznaje, ali ovog puta slijedi bomba.

Ako Kardashian obitelj s nečim nema sreće onda je to ljubav. Imaju puno novaca, kuće iz snova, ormare pune dizajnerskih krpica, druže se sa celebovima, ali kada je ljubav u pitanju, problemi. Pronaći ljubav i održati sretne veze i brakove za njih je izgleda izazov. Jedna od Kardashian sestara kojoj je naizgled krenulo na ovom polju je Kim. Otkad je upoznala Kanyea, to je bilo to. Ili ipak nije. Nakon 6 godina braka, izvori javljaju da je kraj i da se ovaj par razvodi!

Page Six je prvi objavio ovu vijest, za koji je više izvora bliskih Kardashian obitelji potvrdilo da je to istina i da Kim više ne može biti u tom braku. Kim i Kanye su počeli dejtati 2012. godine, a dvije godine kasnije su se i oženili. Činilo se da su idealan par, ali izgleda da ipak ništa od toga. U zadnje vrijeme smo ih sve rjeđe viđali zajedno, ali nije prvi put da su uzeli neko vrijeme svatko za sebe dok se bave svojim poslovnim stvarima. No, ovog puta je u pitanju bio ipak drugi razlog.

Pogledajte još:

I to se dogodilo – Harry Styles konačno ima curu! Dejta jednu poznatu glumicu

Jennifer Lopez skinula svu šminku pred kamerom – izgleda neprepoznatljivo [FOTO]

Hailey Bieber je podijelila svoj najveći modni FAIL: Ovaj outfit ne bi više nikad stavila na sebe [FOTO]

Obitelj celebrity drama tračevi kardashian