Slika nije pronađena

Bivša zvijezda serije Gossip Girl, Penn Badgley, sada glumi stalkera, ubojicu i dečka u seriji 'YOU', trileru koji je nedavno izašao na Netflixu. Sada kada je 'YOU' dobio skroz novu publiku, ljubitelji serije na Twitteru romantiziraju Joea Goldberga, koji je, ponavljamo, doslovno ubojica.

Srećom, Penn Badgley je razjasnio stvari. U nizu tweetova, odgovorio je fanovima na komentare vezane uz seriju. Jedna osoba koja je napisala: 'Otmi mene molim te', a Penn je odgovorio: 'Ne hvala'. Još jedna obožavateljica tweetala je: 'To sam već rekla, ali @PennBadgley mi ponovno slama srce u ulozi Joea. Što je to u njemu?'. Penn je spremno odgovorio: 'A: On je ubojica'.
Ako još niste vidjeli prvu sezonu serije 'YOU', Penn Badgley glumi Joea, voditelja knjižare u New Yorku koji jednog dana ugleda Guinevere Beck u svojoj prodavaonici i odluči ju slijediti, ukrasti joj mobitel, uhoditi njezine prijatelje, i to sve kako bi  se Beck zaljubila u njega. Jednu od njezinih prijateljica glumi Shay Mitchell poznata po ulozi u seriji 'Slatke male lažljivice'. Serija ima cilj na svakom koraku podsjećati gledatelje na to da je Joeov odnos s Guinevere Beck sve samo ne zdrav. Dio trika je, naravno, to da Joe i Beck ponekad izgledaju skroz slatko zajedno - nije li sjajno kako smo uspjeli povjerovati da stalkanje može biti laskavo? - dok se ne sjetite da je Joe zapravo nasilan, opsesivan tip koja zarobi žene pod krinkom osjećajnog, obzirnog i pažljivog dečka.


via GIPHY


Čini se da fanovi vole ignorirati Joeove nasilne tendencije jer im je Penn zgodan i drag glumac. Što je zapravo problem! Jedan fan obratio se na Pennovu ulogu u novoj seriji i onu u seriji Gossip Girl po kojoj je poznat i rekao je: 'Dobro, @PennBadgley bio je seksi kao Dan, ali Joe je na potpuno novoj razini'. Penn ga je nadopunio odgovorom '... s brojnim [psihičkim] problemima, zar ne?'.I da, Penn vidi sličnosti između dva lika. Nakon što je fan napisao: 'Ako @PennBadgley nastavi glumiti stalkere opsjednute čitanjem i pisanjem, nemam drugog izbora nego povjerovati da je takav i u stvarnom životu. Mutan lik...', na što se Penn našalio da će morati razgovarati sa svojim agentom o tome koju mu vrstu uloga nudi.Dok Penn pokušava podsjetiti gledatelje da je Joe objektivno nešto najgore ikad, čini se da i kanalizira neku čudnu romantiku Joea Goldberga kako bi se pripremio za drugu sezonu serije. 'Broj ljudi koji romantiziraju @ PennBadgleyjev lik u seriji 'YOU' me plaši', napisao je jedan fan, a Penn se složio s njim i napisao kako će to biti sva motivacija koju treba za snimanje 2. sezone.Foto: Imdb/ Giphy

M.S.K. / Teen Vogue

Pogledajte još:

Nova serija je prozvana 'najjezivijom ikad', a nije u žanru horora – usudite li se pogledati ju?

[WOW] Prvi put ikad! Gledatelji sami mogu birati tijek radnje najdraže serije

Nije pas Harryja Pottera, ali sve zna – nećete vjerovati što sve radi na izrečene čarolije iz Hogwartsa [VIDEO]

celebrity serija drama you stalker psihološki triler Netflix Penn Badgley društvene mreže joe goldberg

Još vijesti