Slika nije pronađena

Ovo je ostvarenje sna za mnoge njihove fanove. Kardashian sestre se ne boje pokazati svoje raskošne ormare, a ako si ikada gledala njihovu odjeću s tugom jer i ti želiš tako nešto, sada ćeš imati priliku uhvatiti baš komad iz njihovog ormara.

Bilo da voliš obitelj Kardashian-Jenner ili ne, moraš priznati da u ormarima imaju stvari koje bi sigurno rado vidjela i u vlastitom. Sada postoji šansa da se to i realizira. Kreirale su svoj online ormar nazvan Kardashina Kloset, koji će djelovati kao stranica na kojoj će prodavati svoju odjeću, obuću i modne dodatke iz vlastitih ormara. S obzirom da većinu stvari odjenu jednom i nikada više, radi se o praktički novoj dizajnerskoj odjeći.



Naravno, cijene neće biti toliko visoke koliko bi bile da kupuješ te stvari u dućanima. Ovaj novi projekt na svom je Instagramu predstavila mama Kris, čije će se također stvari naći u virtualnom ormaru. Najavila je kako će ovo biti prvi put da će se moći kupovati stvari ravno iz njihovih ormara. Na Instagram profilu Kardashian Kloseta već je postavljeno nekoliko stvari koje će fanovi moći kupiti. Jedna od njih je Kylina plava trenirka Kith x MISBHV.



I Kris je uključila nekoliko svojih stvari za prodaju, kao primjerice slatku malu crvenu Gucci torbicu i šljokičastu haljinu.



Kylie voli pokazivati svoju kolekciju cipela, a neke sada i prodaje. Jedne koje će se sigurno naći na web shopu su sljedeće čizme, a tko zna, možda fanovi uspiju uhvatiti i koji par štikli.





Koji će se sve komadi odjeća još naći tu i od kojih Kardashian sestara? Saznat će se vrlo brzo, jer kako je najavljeno, shoppingiranje može početi već sutra, 4. listopada. Sve će informacije biti dostupne na službenom Instagram profilu Kardashian Kloseta.

Foto: Instagram printscreen/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Nakon tjedana nagađanja i potvrđeno - poznata sestra iz Kardashian Jenner klana prekinula dugogodišnju vezu!

Epic fail! Kim Kardashian i Kendall Jenner ismijali su tijekom dodjele Emmyja – evo zašto

U Kardashian grupnom chatu je zabavno – Kylie je otkrila da ju svi zezaju jer je najbogatija

Obitelj kardashian kloset odjeća kardashian jenner rasprodaja

Još vijesti