Slika nije pronađena

Oni ostavljaju srce na terenu i igraju najbolje što je Hrvatska igrala godinama, a cijelo to vrijeme nisu sami. Iako ih je na terenu 11, uz njih su (osim nas) i njihove izabranice koje su im vjerojatno cijelo to vrijeme najveća podrška.

Osim što su naši nogometaši daleko najzgodniji na samom prvenstvu, najveće ljepotice se kriju upravo među njihovim odabranicama!

Ivan Rakitić

Za Hrvatsku je prvi put zaigrao prije jedanaest godina, a od tada je jedan od najboljih igrača naše reprezentacije! Prije četiri godine je potpisao ugovor s Barcelonom, a ubrzo se i zaljubio te oženio s Raquel Mauri. Nedavno su imali treću godišnjicu, a sigurni smo da im ih još puno i slijedi...


Nikola Kalinić

Dok su neki od naših nogometaša vrlo aktivni na društvenim mrežama, Kalinić je nešto manje prisutan. Ipak, dovoljno je tu da smo uspjeli uloviti par slika njegove obitelji, na kojima se vidi i njegova prekrasna žena!


Luka Modrić

Naš kapetan i jedan od igrača s najduljim stažem u reprezentaciji, otac je troje mališana koji skupa s mamom bodre svojeg junaka, koji je ujedno i naš! Iako nam je teško pao onaj promašeni penal, kasnije se iskupio!


Domagoj Vida

Naš branič se prije nešto više od godinu dana oženio s miss Hrvatske 2014.te godine, Ivanom Gugić. Ovaj par se upoznao na dosta običan način – u noćnom klubu. Skupa su pet godina, a imaju i sina, Davida.


Vedran Ćorluka

Nogometaš koji je nedavno odigrao svoju stotu utakmicu u hrvatskom dresu, u vezi je s Frankom Batelić, pjevačicom koja nas je predstavljala na Eurosongu u Portugalu. Moramo priznati kako se zaista radi o jednom od najslađih parova, pogotovo zbog preslatkih objava podrške koje jedan drugome upućuju putem društvenih mreža!


Mateo Kovačić

Mnogi će se složiti kako je žena upravo ovog nogometaša najljepša na cijelom prvenstvu. Uvijek podrška svojem mužu, ova zagrepčanka ima preko 350 tisuća pratitelja na Instagramu, gdje svi pratimo što ona i njezin dragi rade kada on ne igra nogomet!Foto: Instagram

A.Š.

Pročitaj još:

NOGOMETNO LUDILO Top 10 pjesama uz koje je gledanje tekme s ekipom još zabavnije!

Najskuplji tinejdžeri nogometaši u povijesti

I cure vole nogomet!

Hrvatska Rusija nogomet SP nogometaši

Još vijesti