Slika nije pronađena
Cure su mali slatki cvjetići koji preziru sportove, a pogotovo nogomet. Prethodna rečenica je toliko daleko od istine, da smo se naježile.

Za početak, kako nije istina da sve cure ne vole nogomet, tako nije istina niti da sve cure vole nogomet. Generaliziranje je daleko najgora stvar koja se može napraviti, pogotovo kada se radi o ovakvim temama. Pogotovo kada se radi o tome da većina cura ustvari prati nogomet, i to poprilično strastveno.

Kada igra naša repka, rijetko koja cura ne prati zbivanja, čak i kada kažu da ju boli briga što se događa. Svi žele znati kakav je rezultat, tko je dao gol, a tko je obranio neobranjive lopte!

Osim toga, nogometaši su gotovo pa uvijek pre-zgod-ni! Postoji li cura koja ne voli gledati zgodne dečke? I mislili smo.

Nemojte sada ni slučajno pomisliti da to znači da cure gledaju nogomet samo zbog igrača. Daleko od toga!

via GIPHY


Pratimo nogomet zato što i mi navijamo jednako kao i svi ostali - psujemo kada netko nešto zezne, ljute smo kada sudac ne sudi u našu korist, tužne smo kada propustimo sjajnu priliku i najsretnije smo kada pobijedimo!

Znamo sva pravila i stručne nazive i ne trebaju nam 'prevoditelji', kako to dečki često misle da je istina pa nam krenu objašnjavati što je zaleđe, a što korner. Hvala ne, znamo sve same. Ponekad se dogodi i da cure bolje znaju od dečkiju, iako vrlo rijetko, moramo priznati.

Kada nosimo dres, ne nosimo ga samo zato što je to sada 'fora', već zato što stvarno želimo biti podrška našim dečkima u Rusiji!

Da ne spominjemo činjenicu da većina cura prati i ostale sportove, ne samo nogomet... Od vaterpola i tenisa, pa do atletike i rukometa. Čak bismo se dale kladiti da većina dečkiju navija samo zato što 'mora', dok cure koje navijaju, to rade zato što baš žele!

via GIPHY


Naravno, fake fanova ima i s 'naše strane terena', ali to ne znači da smo sve takve. Baš suprotno! I užasno nas živcira kada se generalizira zato što mi nismo takve! Sutra navečer, navijat ćemo jednako strastveno kao i dečki, zato što nas je briga koliko i vas!

Mi se damo kladiti da će naši dečki sutra odnijeti pobjedu, a što kažeš ti?


Foto: Giphy/Visual Hunt

A.Š.

Pročitaj još:

Nogometni parovi: naši zgodni nogometaši i njihove lijepe izabranice!

NOGOMETNO LUDILO Top 10 pjesama uz koje je gledanje tekme s ekipom još zabavnije!

Najskuplji tinejdžeri nogometaši u povijesti

Rusija cure nogomet SP navijanje

Još vijesti