Slika nije pronađena

Da nisu ovdje gdje jesu (trenutno u Moskvi) većina bi ih bila za šankom, otkriva Večernji. Dečki nisu imali vremena ni mogućnosti da usklade školovanje s napornim treninzima pa su neki čak odustali od srednje. Ne kažemo da je to dobro, ali tako je, kako je. Njima se isplatilo.

UPOZORENJE PRIJE ČITANJA: Ovaj članak je informativno-zabavnog karaktera. Naša namjera nije bila uvrijediti ikoga.Luka Modrić, naš kapetan, je završio ugostiteljsku školu. I Vedran Ćorluka, dragi Franke Batelić, isto. Tvrde da bi se s tacnama dobro snašli da se bolje nisu snašli s loptom. I Lovre Kalinić je u ekipi (nesuđenih?) ugostitelja.

Andrej Kramarić je završio MIOC u Zagrebu. Čak je upisao i Ekonomiju, ali je zamrznuo status. Vjerojatno je shvatio da se od nogometa bolje živi.

Marko Pjaca i Tin Jedvaj su završili sportsku gimnaziju. Dečki su pogodili (srednju!).

Milan Badelj i Mateo Kovačić su završili privatnu gimnaziju. Tko zna gdje bi našli posao, da ga nisu našli na travnjacima.

Ivan Strinić je završio Ekonomsko-birotehničku školu. Sva sreća da je nogometaš jer ga ne možemo zamisliti kao tajnicu (ili nešto slično).

Josip Pivarić je završio za komercijalista u Srednjoj trgovačkoj školi. I njemu bolje stoji dres, barem mi tako mislimo...

Šime Vrsaljko bi bio vozač kamiona da nije nogometaš. Završio je Prometnu školu.

Dejan Lovren je završio za elektroinstalatera. Njemu bi, vjerujemo, cure rado otvarale vrata.I Mariju Mandžukiću bi ekipa otvarala vrata, da zbog njega ne pali televizore. On je po struci keramičar-oblagač. Znate li zašto je odabrao baš to zanimanje? Jer je ta škola bila najbliža njegovoj kući, piše Večernji.

Duje Ćaleta-Car je upisao Tehničku školu u Šibeniku, ali nije ju završio. Ivan Rakitić je planirao završiti Građevinsku školu, ali isto nije uspio (završiti školu, na terenu itekako jest). U ekipi onih koji imaju završenu samo osnovnu je i Marcelo Brozović jer, kako kaže Brozovićev tata, 'škola i nogomet ne idu zajedno'.

Sva sreća, Vatreni i SP za sad idu zajedno, ruku pod ruku. Držite im palčeve, baš kao što im držimo i mi. Jer u školu sumnjamo da će se vratiti. Baš kao što sumnjamo da će se u Hrvatsku vratiti bez medalje.Foto: Profimedia/Instagram


M.Z. / Večernji.hr


Provjeri još...
NOGOMETNO LUDILO Top 10 pjesama uz koje je gledanje tekme s ekipom još zabavnije!


Cure i nogomet - nezamisliv spoj? Ne!

Nogometni parovi: naši zgodni nogometaši i njihove lijepe izabranice!

Vatreni Rusija nogomet Srednja nogometaši zanimanje Svjetsko prvenstvo

Još vijesti