Slika nije pronađena

Predstave, koncerti i ostali unaprijed zakazani događaji se odgađaju, dućani rade kraće, ugostitelji nabavljaju dodatne stolice i stolove... Euforija je zahvatila svaku poru Hrvatske – i cure i dečke.


via GIPHY


No, dečki nikako da prihvate da i mi cure pratimo tekme! Stereotipa je previše, a nas samo zanima kako će proći Hrvatska i tko će osvojiti naslov svjetskog prvaka, baš kao i njih. Postoji nekoliko rečenica koje nijedna cura ne želi čuti tijekom Svjetskog prvenstva od svojeg dragog. Evo koje su to...

1. 'Gledat ću s dečkima tekmu, a ti s curama možeš imati žensku večer' – dečki, ovo nemojte reći svojoj curi (osim ako je izričito naglasila da bi to voljela) jer u ovoj fazi natjecanja sigurno želi pratiti hrvatsku repku. Povedite ju sa sobom i družite se ekipno, a možete ispasti dodatno seksi kada ju zadivite svojim znanjem o nogaču.

2. 'Ostat ćemo doma jer prije, tijekom i nakon tekmi po ulicama hodaju svakakve budale' – dečko bi trebao biti oslonac i tvrda stijena svojoj curi,a ona bi se uz njega trebala osjećati sigurno. Cure se pale na hrabre frajere, to je apsolutna i povijesna istina.

3. 'Nogomet je za primitivne i neškolovane mase' – utakmicu Hrvatske protiv Rusije je na HRT2 pratilo oko dva milijuna Hrvata. Tvrditi da su svi oni 'niskog profila' u najmanju ruku nije prikladno.


via GIPHY


4. 'Nogomet nije za cure' – to naprosto nije istina. Brojne cure bave se profesionalno i rekreativno nogačem, a zašto cure i nogomet nisu nezamisliv spoj pročitajte ovdje.

5. 'Ne mogu se obuzdati tijekom tekme i postat ću neugodan pa ne želim da me takvog gledaš' – dečki svakako reagiraju dok hrvatska repka gine na terenu, ali ti, naš dečko, nemoj. Obuzdaj se i uživaj (i) s njom, svojom curom.

Naravno, sličnih izjava i varijacija na ove napisane ima još... One koje su vas, cure, najviše iznervirale i nikako ih ne podnosite napišite nam u inbox službenog profila portala Teen385 na Facebooku. Čitamo se (i navijamo)!


via GIPHY


Foto: Profimedia/Shutterstock/Giphy

M.Z.

Provjeri još...

Za 'Vatrene' navija i zaručeni Justin – je li Bieber tenisicama otkrio svog favorita na SP-u?

Seksi nogometaši po struci su nešto sasvim drugo – saznaj koju srednju je završio tvoj omiljeni 'Vatreni'

NOGOMETNO LUDILO Top 10 pjesama uz koje je gledanje tekme s ekipom još zabavnije!

Hrvatska Dečki Rusija cure nogomet SP rečenice savjeti

Još vijesti