Megan Fox i Machine Gun Kelly

Mnogi misle kako poznati imaju savršene živote, ljubavi i sve slično tome pa i da se njima ne može dogoditi nešto loše ili sramotno. To ne mora biti uvijek slučaj, pogotovo kod ovih celebova koji su imali grozne dejtove, a neki od njih zbog toga nisu uspjeli ni dobiti drugu priliku.

Celebovi ne priznaju često neke sramotne situacije iz svojih života, ali BuzzFeed piše o lošim iskustvima s prvih spojeva i to upravo sa spojeva slavnih osoba. Neki od njih imaju zanimljive priče jer su ostali zajedno i dan danas, dok su se neki drugi zaista dobro osramotili i zbog toga nisu uspjeli ni dobiti drugu priliku za novi spoj. Zato ne brinite, nisu ni njihovi spojevi uvijek savršeni!

1.Machine Gun Kelly i Megan Fox
su se popeli preko balkona na krov na svojem prvom spoju, a on ju je tako odveo jer je rekao kako se nekada družio na tom mjestu. Osim toga, Megan Fox je to sve odradila u štiklama – za svaku pohvalu!

2.Billie Eilish je bila na jednom spoju dok je imala 13 godina nakon kojeg je ostala potpuno sama. Dečko s kojim se je poljubila na tom spoju joj je rekao da nije bio toliko oduševljen kao što je mislio da će biti te je otišao doma i ostavio ju potpuno samu.

3.Pete Davidson ima zanimljivu priču sa spoja s Arianom Grande na kojem se pojavio u običnoj trenirci jer nije znao da se radi o spoju. U pitanju je bilo druženje njih i još nekoliko prijatelja, a kada su svi otišli doma, Pete je na kraju poljubio Arianu, s time da je prije toga znao kako se i on sviđa Ariani.

4.Sophie Turner je bila izabranica Joe Jonasa koja je na njihov pri dejt sa sobom dovela i nekoliko svojih muških prijatelja jer nije puno očekivala od Joea. No, na kraju je taj dejt završio tako da su satima pričali, a sada su i u braku od 2019. godine.

5.Justin Bieber nije dobio drugu priliku nakon jednog katastrofalnog spoja. Svoju tadašnju simpatiju je odveo na špagete s mesnim okruglicama koje su mu uništile cijeli spoj jer je to jelo uspio posipati zbog sebi i to je razlog zašto nije dobio drugu priliku.

6.Cardi B imala je priliku koju nemaju mnogi, a to je da je ona na prvom spoju sa Offsetom bila, ni manje ni više, nego na Super Bowlu. On joj se želio dokazati time, a očito je da je i uspio s obzirom na to da su danas u braku.

7.Emma Watson je na jednom prvom spoju prošla kroz situaciju kroz koju ne bi trebala proći nijedna cura, a to je da joj je taj dečko rekao kako ne može biti prijatelj s debelim ljudima ili s bilo kojim drugim ljudima koji su mu neprivlačni. Užasno!

Pogledajte još:

Najluđe stvari koje su celebovi napravili zbog ljubavi – ovakve geste nemoj očekivati od svog dečka

Ed Sheeran otkrio da ne posjeduje stvar koju svi koristimo non stop – kako funkcionira uopće?!

Selena ili Hailey? Horoskop otkriva s kojom je svojom ljubavi Justin Bieber kompatibilniji

celebrity sramotno Justin Bieber dejt spojevi

Još vijesti