Slika nije pronađena

Justin Bieber je u posljednje vrijeme često u vijestima. Često se spominje zbog svojih objava na društvenim mrežama o mentalnom zdravlju, o onoj njegovoj lošoj šali za 1. april i njegovim konstantnim objavama na Instagramu vezano uz njegovu novu liniju odjeće.

Nažalost, za sve Beliebere, glazba doista nije bila na Justinovu umu u posljednje vrijeme. U postu na Instagramu je objasnio da je usredotočen na popravljanje nekih duboko ukorijenjenih problema koje ima, kao i većina ljudi, kako se ne bi raspao i kako bi mogao održati svoj brak i biti otac kakav želi biti. Dok se te stvari ne razriješe, on je jasno svojim obožavateljima dao do znanja da glazba nije u prvom planu. 'Glazba mi je vrlo važna, ali ništa ne dolazi na red prije moje obitelji i mog zdravlja', rekao je.


Međutim, sve glasine su bile istinite! Justin je potvrdio da u petak izlazi njegov novi singl 'I Don't Care' u suradnji s Ed Sheeranom. Pripremite se, Belieberi! Justin je objavio vijest u obliku nekoliko objava na svom Instagramu. Ed Sheeran, koji je također bio označen na Justinovim postovima, objavio je iste grafike na svom Instagram profilu.

View this post on Instagram

Pre save now. #friday #idontcare @teddysphotos

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on


View this post on Instagram

@teddysphotos

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on


Justinovi drugi postovi potvrdili su i ime pjesme i nekoliko mogućih stihova. Ova nova pjesma bit će Justinov prvi singl od 2017. godine. Također, napokon postoji mogućnost da je i novi album na putu, unatoč tome što Justin kaže da to zapravo nije slučaj. Sjetite se da je također rekao da mu glazba nije na pameti, ali izgleda da nas je konačno odlučio blagosloviti novom pjesmom.

View this post on Instagram

@teddysphotos new song with this guy

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on


Obožavatelji su vjerovali da bi Ed Sheeran i Justin mogli surađivati nakon što su oboje objavili sličnu fotku sebe ispred zelenog zaslona. Iako su neki fanovi vjerovali da je to samo slučajnost, Scooter Braun, Justinov dugogodišnji menadžer, je nedavno objavio fotku njih dvojice s natpisom '10'.


Mi jedva čekamo, a vi?

Foto: Instagram/ Instagram/ Twitter Screenshot

M.S.K.

Pogledajte još:

[OMG] Justin Bieber kao iznenadan gost na koncertu otkrio jednu veliku novost!

Sophie Turner je na snimanju 'Igre prijestolja' zamišljala da je Joffrey - Justin Bieber! Saznaj zašto

Problemi u braku, Selena Gomez ili nešto treće? Justin Bieber ide na tretmane za liječenje depresije!

najava celebrity Suradnja singl showbiz Justin Bieber Ed Sheeran instagram glazba

Još vijesti