Slika nije pronađena

Justin Bieber bio je izuzetno otvoren vezano uz svoje mentalno zdravlje tijekom posljednjih godinu dana. Otkako se oženio s Hailey Baldwin, pjevač je svoja iskustva dijelio na Instagramu. Međutim, njegov najnoviji post zaista uranja u događaje koji su ga doveli do ovoga gdje je danas, počevši od djetinjstva.

U postu na Instagramu koji je jednostavno sadržavao snimku zaslona, Justin si je uzeo vremena da objasni svoje postupke u proteklom desetljeću. Počinje sa svojim djetinjstvom, tvrdi da nije odrastao u stabilnom domu jer su ga roditelji imali kada su imali samo 18 godina i kasnije su se razveli. Oni sami su bili mladi i buntovni i imali su malo novca, pa se tako, kad je u roku od dvije godine Justin postao super zvijezda, cijeli njegov svijet potpuno preokrenuo naopako.Ali samo zato što je Justin odjednom imao novac i slavu, ne znači da su njegovi problemi odmah riješeni. Odjednom mu je bilo 15 godina, hvali ga cijeli svijet i dobiva sve što je ikada poželio. 'Skromnost dolazi s godinama', napisao je Justin u postu. 'Tako da nikada nisam naučio osnove odgovornosti', dodao je. Priznaje da su u to vrijeme stvari postale najgore. 'Počeo sam koristiti prilično teške droge s 19 godina i zlostavljao sam sve svoje odnose', prisjeća se. 'Postao sam ogorčen, nisam poštovao žene i bio sam ljut. Udaljio sam se od svih koji su me voljeli', dodaje.Svatko tko je Justinov obožavatelj već neko vrijeme, pamti ovu fazu njegovog života, kad se činilo da je pjevač stalno u tabloidima zbog skandala koji su se nizali jedan za drugim. 'Do 20. godine donio sam svaku lošu odluku koja vam može pasti na pamet i onda sam, od jednog od najomiljenijih ljudi na svijetu, postao osoba koju svi najviše osuđuju i mrze', nastavio je.


via GIPHY


Danas, desetak godina kasnije, čini se kako Justin konačno pokušava započeti svoj život i na tome može zahvaliti svojoj supruzi Hailey Baldwin. 'Bile su mi potrebne godine da se oporavim od svih tih užasnih odluka, popravim narušene odnose i promijenim navike vezano uz odnose', rekao je. 'Sada sam u najboljem razdoblju svog života - BRAK!! Što je nevjerojatno luda nova odgovornost. Učite se strpljenju, povjerenju, predanosti, ljubaznosti, poniznosti i svim stvarima zbog kojih postajete dobar čovjek', dodao je.Naravno, Justinovom putovanju nije kraj, ali njegova sposobnost da se osvijesti i raspravlja o posljednjih deset godina dokazuje da pjevač definitivno napreduje.


Foto: Instagram/ Instagram Screenshot/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Justin Bieber je otkrio da je u rodbinskom odnosu s jednim poznatim glumcem i jednom pjevačicom

Fan napao Arianu Grande da na nastupima ne pjeva uživo – moraš vidjeti što mu je odgovorila

Kako se stvarno zove Gigi Hadid? Njeno ime imaju mnoge Hrvatice – možda si i ti jedna od njih

Brak Droga celebrity Depresija emocije Justin Bieber instagram

Još vijesti