Slika nije pronađena
Rijetko tko može reći da nikada nije pogledao barem jednu epizodu serije 'Kućanice', koja je u svoje vrijeme bila zaludjela cijeli svijet, pa tako i nas.

Među brojnim likovima koji su glumili u seriji, tako je jednu od glavnih uloga imala i Eva Longoria. Jedna od najljepših glumica Hollywooda trenutno očekuje dijete, ali ona koje se svi sjećamo jest njena kćer iz serije - Juanita. Ponekad simpatična, no češće svadljiva i tvrdoglava, osvojila nas je sve svojom ulogom u kućanicama.

Danas, čak šest godina nakon što smo je zadnji put vidjeli kao Juanitu, jedva smo ju prepoznali!

Skroz sređena, u crnoj haljini sa šlepom i bajkerskim čizmama, Juanita se uputila na svoj prvi srednjoškolski ples, kako već tradicija nalaže u Americi.

Moramo priznati da joj sweet sixteen itekako pristaje, jer izgleda bolje no ikada!

Jedna je od rijetkih celebrityja u Hollywoodu koji nisu poznati po tome što imaju poznatog brata ili sestru, već baš po svojem radu. Dan danas, ona se nastavlja baviti glumom, a bacila se u pisanje scenarija. No, ipak joj je škola na prvom mjestu – baš kao što bi trebala svima i biti!


Sigurni smo da ju i njezina starija sestra, Demi Lovato, podržava u tome, isto kao što ju je podržavala i u svemu do sada!
Foto: Instagram/YouTube Screenshot

A.Š.

Pročitaj još:

Upoznajte Claya iz serije '13 razloga' – Dylan Minnette sasvim osobno

Najplaćeniji glumci i glumice Hollywooda – od iznosa koje su zaradili na samo jednom filmu zavrtjelo nam se u glavi

Od Kylie Jenner do Justina Biebera – evo kako su celebovi čestitali Majčin dan svojim mamama kraljicama

kućanice juanita Demi Lovato

Još vijesti