Demi Lovato

Iako Demi redovito u posljednje vrijeme radi na novoj glazbi što je sigurno drago fanovima, povremeno ima toliko zabrinjavajuće izjave da se neki pitaju je li opet na drogama. U posljednjem se televizijskom gostovanju uhvatila priče o vanzemaljcima.

Na svojem je posljednjem televizijskom gostovanju Demi izrekla neke stvari koje su prilično odjeknule. Jer ne zvuče baš 'normalno' i fanovi su se zabrinuli za pjevačicu i njeno mentalno zdravlje. Bilo je to u intervjuu za Pedestrian.tv na kojem je pričala o tome da se ne odnosimo s poštovanjem prema vanzemaljcima.'Mislim da ih trebamo prestati zvati alieni jer je to uvredljiv naziv za bilo što', objasnila je Demi. Ona ih zove ET, jer po tome koliko se informirala o tematici, je u redu naziv na koji se vanzemaljci neće uvrijediti.Demi se baš zainteresirala za ovu tematiku, toliko da je čak pokrenula vlastiti show pod nazivom 'Unidentified with Demi Lovato' u kojem istražuje vanzemaljce i traži dokaze njihovog postojanja. Cijeli život vjeruje da oni postoje, i sada joj se čini da je na dobrom mjestu u svojoj glazbenoj karijeri da se posveti i nekim drugim stvarima koje ju zanimaju. Vanzemaljci su bili prirodan sljedeći korak, kako je ispričala u intervjuu. Ionako je planirala krenuti u potragu za njima, a ovako će to iskustvo podijeliti i sa svojim fanovima.

Pogledajte još:

Posve osobno - Demi Lovato izašla s informacijom koja je iznenadila mnoge'Otpisale' su ju do kraja nakon ovoga: Cure iz Little Mixa i službeno prestale glumiti da su si dobre s Jesy

Justin Bieber otkrio da su on i Hailey spremni na sljedeći veliki korak u svom odnosu

celebrity vanzemaljci Demi Lovato

Još vijesti