Slika nije pronađena

Ne bi baš svatko bio hrabar napraviti ovoliko drastičnu promjenu. Navikli smo vidjeti Demi s dugom kosom, najčešće tamnom, a sada nas je sve iznenadila kada ju je skroz ošišala i obojila u ružičasto.

Djevojke mijenjaju frizuru kada im se dogodila neka velika promjena u životu, pogotovo nakon prekida veze kada odluče okrenuti novu stranicu, u potpunosti. Demi Lovato je prije nekog vremena prekinula zaruke s dečkom za kojeg su svi, pa i ona, vjerovali da je 'the one', a nakon prekida počela je skraćivati kosu, malo po malo, a sada je fanove iznenadila novim, totalno drugačijim, izgledom. Na Instagramu je pokazala svoju novu, ultra kratku kosu, i uz to još ružičaste boje.

Jednom je prilikom rekla da se s kraćom kosom osjeća bolje i više kao Demi, kao i da joj je promjena kose bila duhovna i emocionalna promjena koja joj je trebala. Nova joj frizura stoji odlično! Promjenu su pohvalili i fanovi u komentarima, a kako i ne bi, koju god novu frizuru odluči isprobati, Demi ju isfura bez problema.

Pogledajte još:

I to se dogodilo – Harry Styles konačno ima curu! Dejta jednu poznatu glumicu

Jennifer Lopez skinula svu šminku pred kamerom – izgleda neprepoznatljivo [FOTO]

Hailey Bieber je podijelila svoj najveći modni FAIL: Ovaj outfit ne bi više nikad stavila na sebe [FOTO]

celebrity Frizura Demi Lovato prije i poslije Promjena frizure

Još vijesti