Slika nije pronađena

Ovo proljeće izaći će toliko dobrih filmova koje obavezno treba pogledati, a sada je najavljen još jedan koji pogotovo fanovi One Directiona neće htjeti propustiti.

Na Valentinovo je izašao trailer za film o kojem se već neko vrijeme priča. Zove se 'After', a ono zbog čega je toliko poseban je to što je nastao po fan fiction priči o jednom od članova One Directiona – Harryju Stylesu.

Djevojka Anna Todd 2013. godine počela je pisati knjigu inspiriranu bendom One Directionom, a svoj je rad odlučila objaviti na servisu Wattpad. Radi se o stranici koja je odlična platforma za sve ljubitelje knjiga. Možete objaviti svoje radove ili pretraživati postojeće i po cijele dane čitati. Poglavlja koja je pisala ova djevojka mnogima su zapela za oko, a skupila je preko bilijun čitanja. Uskoro je dobila ponudu da svoj radi objavi u izdavačkoj kući. Kako bi izbjegla moguće tužbe, imena članova One Directiona je morala promijeniti, ali radnja je ostala ista.
Sada će fanovi njenih knjiga napokon dobiti i film! Snimanje je počelo u ljetu prošle godine, a film bi trebao izaći ove godine krajem travnja.


Priča prati mladu djevojku Tessu koja je upisala fakultet i odselila iz rodnog grada. Na faksu upoznaje Hardina (Harryja Stylesa), koji je po svim karakteristikama bad boy, a tu je još i njegov neodoljiv britanski naglasak. Iako Tessa ima dečka kod kuće, zaljubi se u Hardina i tu počinje njihova dramatična veza. Cijelo vrijeme prekidaju i vraćaju se jedno drugome, zbog čega kritičari optužuju da cijeli serijal zapravo veliča toksičnu vezu.

Prvi nastavak knjige do sada je dobio 4 dijela, tri nastavka koja se nastavljaju na originalnu priču i jedan nazvan 'Before' koji prikazuje Hardinov život prije nego je upoznao Tessu.


Cijeli serijal je postignuo nevjerojatan uspjeh, a i sama autorica ne može vjerovati u kojim se razmjerima sve razvilo. Kada je prošlog ljeta krenulo snimanje filma sa svojim pratiteljima na Wattpadu podijelila je poruku: 'Sjedim na setu 'Aftera' i mislim na sve vas. Toliko sam uzbuđena što je danas počelo snimanje NAŠEG filma. Presretna sam jer Hardin i Tessa oživjeti na ovaj način.'

U filmu se u glavnim ulogama pojavljuju neka zanimljiva lica. Glavni ženski lik utjelovit će Josephine Langford , sestra Kathrine Langford koju smo gledali u seriji '13 razloga'.  Ulogu Hardina dobio je Hero Fiennes-Tiffin u kojeg će se nema sumnje nakon filma brojne djevojke zaljubiti.

Foto: Imdb/ YouTube/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Joeova prošlost mogla bi se vratiti po osvetu! Saznajte sve novosti o drugoj sezoni najjezivije serije ikad

Bezvremenska serija osvaja i dalje - Tinejdžeri otkrili zašto toliko vole 'Prijatelje' i tko im je najdraži lik!

'Ženski orgazam je zapravo mit' – nova teen serija nas potiče da prihvatimo svoju seksualnost

novo fan fiction Harry Styles ljubavna drama one direction film

Još vijesti