Slika nije pronađena

Justin i Hailey su prilično otvoreni po pitanju svog odnosa. Ne skrivaju nikakve detalje i otvoreno pričaju o pozitivnim, ali i negativnim stranama svog braka. Sada je Hailey otkrila koja ju to sitnica na Justinu užasno iritira. I moramo reći da ju razumijemo.

Što tebe najviše živcira kod tvog dečka? Hailey je na Justinu pronašla jednu 'manu' koja joj je jako išla na živce. U jednom nedavnom intervjuu ispričala je da je najiritantnija stvar na Justinu to što ima predobre trepavice, dulje i ljepše od njenih. Bolna točka većine djevojaka. Sve želimo imati što dulje i punije prirodne trepavice, ali uvijek dečki budu ti koji nas potuku s trepavicama iako ih uopće nije briga za njih.

'Moj muž ima puno dulje trepavice od mene, i baš me živcira s tim. Moje su vidljive, tu su, ali nisu super dugačke. Ali u redu je. Prihvatila sam to. Mogu živjeti s tim.', ispričala je u intervjuu. Pohvalila se i kako je uspjela Justina uvući u skincare svijet. Jer kako kaže, imao je problema s aknama, a kako se i sama bori s njima, pomogla mu je da ih se riješi i posuđivala mu svoje proizvode za njegu kože. I uspjela!

Foto: Instagram/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Ovako se riješila prištića: Hailey Bieber otkrila svoj ljetni hack za čistu i lijepu kožu lica – i besplatan je!

Hailey Bieber prijeti da će tužiti osobu koja širi lažne informacije o njenim plastičnim operacijama

Hailey Bieber ima novog vizažista – svog muža Justina! Pogledajte kako ju je našminkao pred kamerama

trepavice živcira Justin Bieber LOL hailey bieber