Galerija Bella i Gigi Hadid Bella Hadid Bella Hadid +8 Bella Hadid - 5

Sestre Hadid su sve pomalo šokirale kada su izašle fotke s posljednje probe modne revije koju su obje nosile. Dizajner Marc Jacobs ima za svoju novu reviju viziju u kojoj modeli imaju napola obrijane glave.

I Bellu i Gigi smo navikli vidjeti s dužom kosom, a sada izdanje koje vjerojatno nitko nikada od njih nije očekivao. Iako smo usred ljeta, dizajneri se pripremaju za jesen. Kolekciju su tu, a počele su i probe modnih revija, da se točno vidi kako će sve izgledati. Sestre Hadid tako će nositi jesensku kolekciju Marca Jacobsa, ali u nju nije uključeno nošenje kose. Fotke koje su izašla s probe revije pokazuju obrijane glave!

gigi hadid Gigi Hadid iz blizu i bez šminke: Kako stvarno izgleda lice ovog popularnog modela? [FOTO]

Ne u potpunosti, već više u alternativnom stilu gdje je samo obrijana kosa s obje strane, a u sredini je ostavljena duža. Najbolje da sama vidiš svojim očima.

 

 

 

 

Mikro šiškice i obrijana kosa sa strane su definitivno look kakav nikada nismo vidjeli na ovim sestrama. I naravno, sve je začinjeno najnovijim hitom u svijetu obrva – blajhanim obrvama koje se onda jedva i vide. Ako ti na prvu izgledaju čudnjikavo, to je vjerojatno zbog toga. Međutim, obrve na stranu, odlično im stoje ovakve frizure. Definitivno nije njihov stil, ali izgledaju baš opasno.

 

 

Na svu sreću, nisu zapravo obrijale glavu! Sve je samo šminka i perika.

Lana Jurčević Lana Jurčević ponovo na udaru negativnih komentara zbog kilograma: 'Ala si se roštiljem napucala'

 

bella hadid Gigi Hadid obrijana glava Izgled Frizura

Još vijesti