Hailey Bieber

Na društvenim mrežama i javnom prostoru, često se pokretala tema tzv. „nepo-baby“, pogotovo nakon objave članka u jednom američkom mediju koji je sastavio cijelu listu slavnih osoba koje je nazvao „nepotism-baby“.

Zasigurno se pitate što znači taj izraz?

Takva se fraza koristi u SAD-u za svu onu djecu koja su postignula slavu i koja imaju karijeru, ali koja su isto tako djeca slavnih roditelja. Prate ih predrasude da nikada ne bi bili slavni i uspješni, da nisu imali takav dobar „background“. Zlobnici kažu da bez slavnih prezimena, poznanstava i bogatstva njihovih obitelji ne bi uspjeli.

Na tom su se popisu našle zvijezde poput Belle i Gigi Hadid, Kendal Jenner, Lily-Rose Depp i Hailey Bieber.

No, Hailey Bieber pokazala je jednostavnim outfitom što misli o navedenoj temi. Podsjetimo, Hailey je uspješni model i vlasnica skincare brenda koju na društvenim mrežama prate milijuni. No, neki njezin uspjeh umanjuju zbog činjenice da je kći glumca Stephena Baldwina te nećakinja glumca Aleca Baldwina. Uz to, udala se za slavnog pjevača Justina Biebera te je jedno slavno prezime zamijenila drugim slavnim.

 

 

Hailey je na vrlo humorističan način odgovorila svojim hejterima te obukla jednostavnu bijelu majicu kratkih rukava, na kojoj piše „nepo-baby“.

Prošlo je ljeto Hailey objavila na svojem YouTube kanalu video s glumicom Gwyneth Paltrow, koja je također dijete poznatih roditelja. Gwyneth i Hailey tada su se složile kako se djecu slavnih nepravedno tretira, a oni zapravo moraju raditi „dvostruko više i biti dvostruko bolji od svojih vršnjaka, kako bi ih se shvatilo ozbiljno“.

 

hailey bieber nepo-baby djeca nepotizma nepotism-baby djeca slavnih djeca koja duguju slavu roditeljima Gigi Hadid bella hadid Gwyneth Paltrow

Još vijesti