Slika nije pronađena

A sada je tu došao još jedan novi. Radi se o preslatkom psiću kojeg je jučer predstavila svima na svom Instagram profilu. Ime je ono što malo iznenadilo fanove jer nije baš tipično životinjsko ime.

Kada imaš ogromnu kuću kao Kylie i cijeli tim ljudi koji radi za tebe, lako je i imati hrpetinu kućnih ljubimaca, jer znaš da se nećeš samo ti morati brinuti o njima. Poznato je da je Kylie prošle godine imala čak 8 pasa, a sada  je dodala još jednog. Za bilo koga drugoga, to bi bilo jako teško održavati, ali ne i Kylie. Prije je na Snapchatu Kylie znala stalno stavljati svoje psiće, ali sada to nažalost više ne radi toliko često. Pa ipak, jučer je iskoristila priliku da svoje pratitelje upozna s novom bebom obitelji Jenner – Kevinom.

Ime nije baš tipično za psa, ali takva su imena ionako zanimljivija. U jednom je videu prije par godina Kylie ispitivala Travisa koliko ju dobro poznaje, a jedno od pitanje je bilo i da nabroji imena svih njenih kućnih ljubimaca – i već se tada pogubio, a još ih nije imala ovoliko koliko ima sada. Osim najnovijeg člana obitelji, Kevina, Kylie još ima sva udomljena psa od prije 6 godina, Normana i Bambija. Uz njih, prošle je godine povećala broj pasa za još šest, a oni su: Sophia, Odie, Ernie, Penny, Harlie i Rosie. Imena su odlična za inspiraciju ako i ti nabavljaš kućnog ljubimca, a nikakvo ti dobro ime ne pada na pamet.

Je li Kevin udomljen kao i dio prošlih Kylienih ljubimaca ili se radi o nekoj kupljenoj čistokrvnoj pasmini, nije otkrila. No, kako god bilo, Kevin je apsolutno presladak!

Pogledajte još:

Top 15 Instagram profila s najviše pratitelja: Koji je najpraćeniji profil trenutno?

Pobjednička pjesma s Dore na hrvatskom: Evo kako zvuči Albinin Tick Tock na našem jeziku

Kendall Jenner potvrdila fotkom da je u vezi – naravno da joj je dečko jedna poznata osoba

Životinje psić Kućni ljubimci Kylie Jenner instagram

Još vijesti