Galerija Kylie Jenner Kylie Kylie +3 Kylie Jenner - 3

Izgleda da je Kylie ovaj komentar posebno dirnuo jer je išla odgovoriti na njega i svađati se s pratiteljem. Ili joj je samo bilo dosadno i htjela je vratiti svjetla reflektora na sebe nakon što joj ih je ukrala Kim svojim velikim ljubavnim prekidom.

Nećeš često vidjeti da se slavne osobe upuštaju u svađe s hejterima ili trolovima na društvenim mrežama, ali Kylie je prekipjelo. Odlučila je reagirati i pokrenula pravu raspravu. Jedan vizažist koji očigledno prati Kylie odlučio ju je isprozivati nakon jedne od posljednjih objava.

Kendall Jenner Kendall je ponovo u vezi? Jedan Instagram story otkrio više od očekivanog

Drama je počela kada je Kylie podijelila fotke i videe u kojima pokazuje da je bila u posjetu laboratorijima gdje se proizvodi 'Kylie Cosmetics' šminka.

 

@kyliejenner perfecting new @kyliecosmetics ♬ Aesthetic - Tollan Kim

 

Nosi standardnu bijelu kutu, ali ništa na kosi. S obzirom da se nalazi pokraj opreme, nešto kao radi, a kosa joj leti na sve strane, ovaj je vizažist odlučio reagirati. Posvetio je Instagram objavu i isprozivao Kylie i nabrojao sve situacije koje su problematične. Od toga da se u labose ne smije ući bez rukavica, maske i zaštitne mrežice za kosu – a Kylie nema ništa od toga, do toga da smatra kako ona zapravo zavarava svoje pratitelje kako je uključena u rad Kylie Cosmeticsa, a zapravo nije uopće.

 

 

Potrudio se nabrojati sve njene propuste i sigurno nije očekivao da će mu se na to glavom i bradom javiti sama Kylie Jenner. Osvrnula se na to da mjesto gdje su fotke poslikane nije pravi labos i da nikada ne bi zaobilazila protokole sigurnosti. Njen prvi komentar i dalje stoji na objavi. Ali to nije bilo sve, Kylie se nastavila svađati. Ipak, neki od komentara kasnije izbrisani, fanovi su ih uspjeli spremiti.

 

 

Izgleda da ju je stvarno uspio dobro naživcirati.

Kylie Jenner nije bez razloga kraljica Instagrama: 10 najboljih fotki koje je objavila na svom profilu Kylie Jenner Selfie u ogledalu Cvijeće u dnevnom boravku +7 U badiću

Kylie Jenner Svađa instagram Komentari Kardashiani

Još vijesti