Slika nije pronađena

Da je Kim Kardashian bogata nije tajna, a jedan od načina na koji zarađuje je i putem objava na društvenim mrežama. Sasvim slučajno je nedavno otkrila koliko zaradi po jednoj objavi na Instagrama.

Sve članice obitelji Kardashian-Jenner zarađuju puno puno novaca u promoviranju brendova na društvenim mrežama, ali koliko je točno to 'puno'? Kim je sasvim slučajno otkrila ispod koje cifre nikada ne objavljuje promovirane sadržaje, ali i koliko obično traži.

Nakon što je ne tako davno pokrenula tužbu protiv brenda odjeće Missguided jer su koristili njene slike za promoviranje i prodaju odjeće, bez njene dozvole, sasvim je slučajno otkriveno koliko ova zvijezda zarađuje putem Instagrama. Kim i njen odvjetnički tim tražili su Missguided da isplati štetu u iznosu od 5 milijuna dolara. U pravnim dokumentima koje su njeni odvjetnici dodali kod podnošenja tužbe, taj su iznos opravdali tako što su objasnili da ona po Instagram objavi zarađuje velike cifre – od 300 000 do 500 000 dolara.


I to nije sve. Dodali su i da jako često odbija sponzorstva koja joj se nude jer ne želi biti povezivana s nekim brendovima. Jedan od brendova s kojima ne želi da se povezuje njeno ime je i Missguided. Nakon što su ove brojke postale javne, izvor blizak zvijezdi otkrio je za TMZ da cifre koje se spominju nisu istinite i da Kim po jednoj objavi zaradi i do milijun dolara te da će pravni dokumenti koji su tvrdili drugačije biti ponovno podneseni s ispravljenim ciframa.

via GIPHY


Bilo da zarađuje 'samo' pola milijuna ili stvarno i milijun dolara po objavi, i jedna i druga cifra su itekako ogromne, pogotovo kada vidite koliko često Kim objavljuje na Instagramu.

Foto: Instagram printscreen/ Instagram/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Najplaćeniji glumci i glumice Hollywooda – od iznosa koje su zaradili na samo jednom filmu zavrtjelo nam se u glavi

Želimo biti Kylie Jenner – znate li koliko ona zaradi na svakoj objavi na društvenim mrežama?

Zavidimo im – zvijezde koje su k'o klinci zaradili toliko para da danas ne moraju raditi baš ništa

objava instagram zarada kim kardashian

Još vijesti