Slika nije pronađena

Nakon (definitivnog?) prekida sa Selenom u ožujku, odlučio je obnoviti kontakt s navodnom sadašnjom curom Shawna Mendesa s kojom je proveo prošli vikend u Miamiju, Hailey Baldwin.

Počeli su se dopisivati još dok je Justin bio u vezi sa Selenom i upravo je Hailey bila razlog zbog kojeg je #Jelena završila na savjetovanju za parove. Njihova veza nije preživjela, ali kontakt između bivših partnera je! Hailey je u međuvremenu izjavila da joj je teško naći nekoga tko ima životne vrijednosti i načela kao ona i da je zbog toga solo. No, nedugo nakon toga se na Met Gali pojavila sa Shawnom Mendesom, a postali su i Instagram official par ovom objavom prije dva mjeseca.


No, sada su ju brojni objektivi opet uhvatili s Justinom i ona je javno opovrgnula glasine da hoda s Mendesom u intervjuu za The Times. I očito ne hoda s njim jer ne bi mogla provesti cijeli vikend s Bieberom, a dokaza za to ne nedostaje. Razlog njihovog odlaska u Miami, kako piše Seventeen, je bila konferencija Vous Church, a onda su usput iskoristili i ostale blagodati tog grada. Na konferenciji su snimljeni kako se grle, kao i u klubu dan nakon.


Uskoro su izašle i fotke njihovog druženja uz bazen iz kojih možemo zaključiti da su nešto više od frendova. Prolazite li vi ovako nježno kroz kosu frendovima? Mi ne...


Hailey se pobrinula i da mokrom Justinu ne bude hladno pa mu je donijela ručnik...


Izveli su se i u kino, evo dokaza...


Svoj su mali izlet okončali zajedničkim odlaskom na privatni avion, a Justin je, kao pravi gentleman, Hailey pomogao oko prtljage.


Nepoznati izvor blizak paru rekao je za E! News da je ovaj vikend bio pomno isplaniran i da su Justin i Hailey bili nerazdvojni cijelo vrijeme, iako u javnosti nisu bili pretjerano bliski. 'Njih povezuju dvije stvari – oboje vole partijati i dio su iste vjerske organizacije. Single su, ali flertaju', zaključio je.

Foto: Profimedia/Getty Images/Twitter/Instagram

M.Z.

Provjeri još...

Prvi put u javnosti zajedno – na Met Gali službeno potvrđene dvije ljubavi o kojima se šuškalo mjesecima!

Poznati razlozi prekida najpoznatijeg para – Selena Gomez i Justin Bieber su i službeno single

Hailey Baldwin proglašena modnom influencericom – ukradi njezin stil!

foto Justin Bieber Novi par Hailey Baldwin

Još vijesti