Slika nije pronađena
Iako su oni najuspješniji celebovi na svijetu, to ne znači da nikad nisu imali slomljeno srce. Ovih sedam celebrityja ocrnilo je svoje bivše pred cijelim svijetom tako da su o njima napisali ttly ponižavajuće pjesme.

via GIPHY


Kad si popularna zvijezda u glazbenom svijetu, onda imaš 'privilegiju' da javnosti preneseš sve ono što osjećaš, misliš i voliš. Zato nikad nije dobra ideja slomiti srce glazbenoj zvijezdi jer bi to vrlo lako moglo doznati pola kugle zemaljske. Ovi celebrityji pravi su dokaz zašto nije dobro zamjeriti se pjevačima.


1. Taylor Swift – 'We Are Never Ever Getting Back Together'
Taylor Swift poznata je po tome što redovito objavljuje pjesme za bivše dečke. Ova pjesma navodno je nastala za njezinog bivšeg Joea Jonasa s kojim je bila u vezi nekoliko mjeseci. On je nju, navodno, nogirao preko telefona. Kako je jednom objasnila u intervjuu, prijatelj misterioznog bivšeg dečka posjetio ju je u studiju i pitao nešto o njihovoj vezi. Taylor je rekla da je u tom trenu nastala ideja za pjesmu koja je u kratkom vremenu postala svjetski hit.


2. Rihanna – 'Take a Bow'

Sigurno se sjećaš vijesti u tabloidima kad je Rihannu brutalno istukao njezin bivši dečko Chris Brown. Iako su se nakon toga neko vrijeme natezali, na kraju su ipak prekinuli. Ona mu nije ostala dužna nego mu je posvetila svoju pjesmu' Take a Bow' koja govori o tome koliko je neiskrenosti i laži bilo u njihovoj vezi.


3. Justin Timberlake – 'Cry Me a River'

Justin Timberlake nije mogao odoljeti da ne posveti čak nekoliko osvetničkih pjesama svojoj bivšoj ljubavi Britney Spears. Ustvari, to je i bilo za očekivati s obzirom na način na koji su prekinuli svoju dugogodišnju vezu. Iako su se svi nadali da će njihova ljubav potrajati, to se ipak nije dogodilo. Justin joj nije ostao dužan, a ovo navodno nije jedina pjesma koju je otpjevao za svoju bivšu.4. Ed Sheeran – 'Don't'

Iako se nedavno oženio za svoju srednjoškolsku ljubav, ni on nije ostao imun na ljubavna razočarenja. Ed se nije ni trudio sakriti od javnosti da je ovu pjesmu napisao zbog osvete svojoj bivšoj curi i pjevačici Ellie Goulding koja mu je, kako kaže, slomila srce. Ellie ga je navodno prevarila s jednim od najboljih frendova što je njemu bio dovoljan povod da joj napiše pjesmu za pamćenje.


5. Perrie Edwards (Little Mix) – 'Shout Out to My Ex'

Ni ona ne zaostaje za celebovima 'željnim osvete'. Perrie Edwards, poznatija kao pjevačica girl grupe Little Mix osvetila se bivšem dečku Zaynu Maliku pjesmom koja je ttly namijenjena bivšim ljubavima. Njihova ljubav završila je neslavno, a Zayn ju je navodno nogirao zbog Gigi Hadid, s kojom je i sad u vezi.


6. Justin Bieber - 'Sorry' (PURPOSE: The Movement)
Mislimo da ne moramo ni govoriti kome je Justin posvetio ovu pjesmu, stvar je jasno da je riječ o Seleni Gomez. Iako su svako malo prekidali i opet se mirili, njihova ljubav na kraju nije potrajala. Justin Bieber nije napisao samo jednu pjesmu za svoju bivšu, ali je ova sigurno jedna od najpoznatijih.7. Selena Gomez - 'The Heart Wants What It Wants'
Već je iz spota pjesme sasvim jasno da Selena pjeva o prekidu i nesretnoj ljubavi. Iako nikad nije priznala da je riječ o pjesmi za bivšeg dečka, fanovi su sigurni da je istu otpjevala za Justina s kojim je u to vrijeme opet bila prekinula, po tko zna koji put.Moramo priznati da nam je jako drago što naši bivši dečki nisu glazbene zvijezde, a tebi?

Foto: Instagram/Giphy/YouTube

D.Š.

Pročitaj još:

Pomiriti se s bivšom ljubavi – DA ili NE? Šest znakova da je to dobra ideja i pet da ipak nije

Svijet se oprašta od Maca Millera – evo što o tome kaže njegova bivša, Ariana Grande

Ako na ovih sedam pitanja odgovorite sa 'da' – još uvijek niste preboljeli bivšu ljubav

celebrity showbiz pjevaci

Još vijesti