Slika nije pronađena

Izgleda da baš i nismo 'držali korak s Kardashianima', jer prvi put čujemo za Kirbyja Jennera, a na Instagramu ga prate milijuni.Ne može se poreći da je klan Kardashian sastavljen od vjerojatno najslavnijih osoba na svijetu. Čak i osobe koje nisu fanovi mogu nabrojati barem 3 člana ove poznate obitelji.

Superfanovi će znati i kako Kendall i Kylie imaju polubraću Brandona i Brodyja s očeve strane, ali rijetko tko je čuo za Kirbyja Jennera, koji sebe naziva 'bratom blizancem' Kendall Jenner. Međutim, obitelj Kardashian prikazuje svaki djelić svojih života u vrlo gledanoj reality seriji, pa vjerujemo kako bismo kad-tad saznali da je majka Kris rodila blizance, stoga znamo da ovo ne može biti istina. O čemu se onda radi?
Kirby Jenner je osoba koja je prije nekoliko godina otkrila kako je vrlo talentirana u Photoshopu i od toga sada dobro zarađuje. Naime, Kirby Jenner otvorio je profil na Instagramu u kojem sam sebe fotošopira u fotografije obitelji Kardashian. Fotografije su toliko realistične i humoristične da je Kirby ubrzo postao vrlo popularan na toj društvenoj mreži. Do kraja 2016. godine imao je preko 500 tisuća pratitelja, a trenutno se brojka popela na više od 1,4 milijuna. Kirby se svojim zapanjujućim Photoshop vještinama uspio virtualno ubaciti u najvažnije trenutke obitelji Kardashian, pa je tako bio na mnogim crvenim tepisima, obiteljskim druženjima, snimanjima i VIP zabavama.

Njegova rastuća popularnost donijela mu je i priliku za vrlo unosan posao – vlastitu reality emisiju. U ovoj parodiji poznate serije 'Keeping up with the Kardashians' pojavljuju se i pravi članovi obitelji Kardashian, što ne čudi s obzirom na to da su izvršne producentice ove reality emisije upravo Kris i Kendall Jenner. Serija je premijerno prikazana u svibnju ove godine, a može se naći na streaming platformi Quibi.

Vjerujemo da se pitate: 'Dobro, ali koje je njegovo pravo ime?' Nažalost, nakon toliko godina internetske slave, ta informacija još uvijek nije procurila u javnost pa pravi identitet Kirbyja Jennera za sada ostaje još jedna dobro čuvana tajna obitelji Kardashian.

Foto: Instagram/Instagram screenshot

M.B.  

Pogledajte još:

Kylie Jenner godinama lagala o svom bogatstvu? Ostala bez titule najmlađe milijarderke
 
Uživaš u gledanju Kardashiana? To puno govori o tvojoj osobnosti – i ne, nije ništa dobro

Nikad nećete pogoditi kakav je plan imala Kim Kardashian na Met Gali ako će morati na WC

Brat kirby jenner kardashian kardashian jenner