Galerija Kardashian obitelj kylie jenner Kim Kardashian - 1 +1 Kim Kardashian - 2

Od svih modnih dodataka, ovo je zadnji za koji bismo očekivali da će im biti tako omiljen. Nosi ga čak nekoliko sestara, i to bez prestanka.

Kardashian-Jenner sestre su toliko slične jedna drugoj da ih neki niti ne razlikuju. Ako ih pratiš, onda sigurno dobro znaš koja je koja, ali jedno si možda i ti primijetila – stil odijevanja im je svima sličan. Uvijek su u trendi krpicama, u uskoj i izazovnoj odjeći. Zato nije iznenađenje da imaju i zajednički omiljeni modni dodatak. Šiltericu s vojničkim uzorkom! Definitivno nije modni dodatak za koji bi očekivala da će ga one toliko nositi, ali ova ljubav traje već godinama do dan danas. Non stop furaju ovakve šilterice, a iznimka nije ni posljednje vrijeme.

 

 

Kendall je u Parizu ove godine imala malo neobičnu kombinaciju gdje je spojila veliki krzneni kaput s vojničkom šiltericom, a ovo ljeto je isti dodatak nosila i North.

 

 

Ovo nije prvi put da Kendall fura ovakvu šiltericu. S obzirom da se radi o vrlo specifičnom komadu, lako ga je uočiti, a pogotovo zato što nije nešto za što bi ikada rekli da je dio Kardashian estetike.

 

 

Kim je također u nekoliko navrata u njihovom realityju nosila šiltericu s istim uzorkom, a ovog ju ljeta fura i Kylie! Sigurno do sada nisi primijetila koliko vole ovaj modni dodatak. Nije nešto što je u trendu zbog čega je još veće iznenađenje da toliko vole baš šilterice s vojničkim uzorkom. Ako imaš doma neku koja skuplja prašinu, možda je vrijeme da ju izvadiš i počneš nositi jer izgleda da nikad ne izlazi iz mode, barem ako se pita Kardashian sestre.

Zendaya Zendaya je otkrila koja je odjevna kombinacija za kojom žali i dan danas jer ju je nosila – užas joj je

Kim Kardashian Koju to maskaru nosi Kim Kardashian na ovoj fotki – nisu umjetne trepavice u pitanju, već njene prave

kardashian sestre kardashian jenner Moda modni dodatak ne prestaju nositi vojnička šilterica neobičan modni dodatak

Još vijesti