Slika nije pronađena

Samo zato što su glumci ili pjevači ne znači da nisu imali i plan B za slučaj da im uspjeh u zabavnoj industriji ne ispuni očekivanja ili ako se ikada odluče maknuti iz centra pažnje. Neki od njih imaju fakultetske diplome, a evo tko su oni.

Ima poznatih celebova poput Rihanne, J. Lo ili Britney Spears koji nikada nisu završili fakultet, već samo srednju školu, ali s druge strane, ima i onih koji su slijedili i druge interese osim glume ili pjevanja. Tako su završili najrazličitije fakultete i većina njih nema nikakve poveznice s industrijom u kojoj rade. Diplome među celebovima nisu prečesta pojava, pogotovo među onima koji su ultra popularni, a ovo su izuzeci kojima se divimo. Evo što su završili, možda i ti dobiješ ideju što upisati nakon srednje!

1.Lisa Kudrow
Lisa, koju svi najbolje znamo kao šašavu Phoebe iz 'Prijatelja', u realnosti je oduvijek bila dosta ozbiljna, toliko da je za razliku od brojnih drugih kolega glumaca, završila i faks i to ne bilo kakav. Ima diplomu sa studija biologije sa Sveučilišta Vassar u New Yorku.

2.Natalie Portman

Jedan celeb koji nas je ipak najviše impresionirao svojom diplomom je Natalie Portman. Ova je glumica pokazala da je više od lijepog lica i dobre glume i 2003. je diplomirala psihologiju na Harvardu. Od tada su čak i njeni radovi bili dva puta objavljeni u znanstvenim časopisima. To nikako ne zvuči kao mala stvar. Wow!

3.Cole Sprouse

Sprouse braća su postala popularna vrlo rano ulogama na Disney Channelu, ali to ih nije spriječilo da završe i fakultet. Cole je tako studirao arheologiju na Sveučilištu New York i završio ju 2015. godine.

4.2 Chainz

Najveći šok su nam uvijek poznati reperi jer ne bi nikada rekli da su završili fakultet, jednostavno se ne čine kao takvi tipovi. I većina i nije, ali jedan od onih koji jesu je 2 Chainz. Studirao je psihologiju na Sveučilištu Alabama, a čak je bio i u njihovom košarkaškom timu za vrijeme studija.

5.Meghan Markle

Prije nego što je postala dio britanske kraljevske obitelji, Meghan je osim što se bavila glumom, išla i na fakultet. Studirala je na Sveučilištu Northwestern gdje je završila dvopredmetni studij kazališta i međunarodnih odnosa.

6.Anne Hathaway

Iako je promijenila dva faksa i morala je uzeti pauzu zbog snimanja filma, na kraju svega je Anne ipak uspjela u svojoj namjeri da završi fakultet. Krenula je na Sveučilištu Vassar gdje je studirala engleski i ženske studije, a kasnije se prebacila na Sveučilište u New Yorku. U nekoliko je prilika čak i izjavila da joj je studiranje bilo jedno od najboljih razdoblja u životu.

7.Brad Pitt

Brad ima uspješnu glumačku karijeru i teško da će se ikada baviti zanimanjem za koje je završio fakultet, ali u vrijeme kada je upisivao faks, karijera mu još uvijek nije bila toliko uspješna kao danas. Završio je novinarstvo na Sveučilištu Missouri. Odmah se nakon faksa počeo ozbiljnije baviti glumom i tako je ostalo do danas.

8.Madonna

Madonna je studirala na Sveučilištu Michigan, a smjer koji je završila je ono čime se danas i bavi – glazba, kazalište i ples. Iako nije možda toliko impresivno kao kod nekih drugih celebova, ima se čime pohvaliti.

9.Ludacris

I zadnji celeb, koji je kao i Madonna studirao nešto što mu koristi u današnjoj karijeri, je Ludacris. On je studirao glazbeni menadžment na Sveučilištu Georgia State. Nije loše!

Pogledajte još:

Na koji su faks išli Lil Wayne, Kourtney Kardashian ili Ashton Kutcher? Možda i tebi daju inspiraciju za odabir faksa

Top 5 fakulteta u Hrvatskoj na koje je najteže upasti: Ove su upisali oni s najboljim ocjenama

5 savjeta za brucoše: Greške koje se najčešće događaju na prvoj godini faksa i kako ih izbjeći

Fakultet studiranje celebovi

Još vijesti