hailey bieber

Hailey nije strano objavljivanje prirodnijih izgleda na Instagramu, ali uvijek joj koža izgleda presavršeno zbog čega se čini da koristi barem malo šminke ili stavlja neki filter. Sada je objavila kako stvarno izgleda, i to iz blizine.

Kada je fotka s veće udaljenosti neće toliko doći do izražaja nepravilnosti na licu, ali kada je ovako iz blizine kao posljednje Haileyine, sve se vidi. Već se neko vrijeme priča o tome da radi na svom brendu kozmetike, a sada je i sama potvrdila da izlazi ove godine. Kao dio malo samopromocije, objavila je fotke svog lica s proizvodima svog brenda. Sjaji se od seruma koje je stavila, ali je i iz blizine pokazala kako joj lice stvarno izgleda i da nije tako savršeno kako svi misle. Iako nema prištića niti nekih većih nepravilnosti, vidi se da ima malo pore i da ne izgleda toliko zaglađeno koliko je na fotkama inače.

I dalje, to nije apsolutno nikakav nedostatak i koža joj izgleda savršeno, a bez šminke posebno dolaze do izražaja i njene pjegice. Lice joj izgleda zdravo, iako kao model non stop mora nositi hrpu šminke.

Iako izgleda savršeno, ovakve fotke bez filtera su itekako dobrodošle jer pokazuju svima da koliko god celebovi imali lijepu kožu, i dalje imaju pore i slične male nedostatke kakve inače ne vidimo na fotkama.

Pogledajte još:

Ed Sheeran otkrio da ne posjeduje stvar koju svi koristimo non stop – kako funkcionira uopće?!

U Hrvatsku dolazi nova platforma za gledanje filmova – hoćeš li zbog nje otkazati Netflix?

Koji je član bivše grupe One Direction danas najpopularniji, a koji ima najmanje fanova?

koža bez šminke hailey bieber

Još vijesti