Slika nije pronađena

Iako je Hailey supermodel i koža joj na fotkama izgleda savršeno, otkrila je da se zapravo muči s aknama i prištićima cijeli svoj život. U potrazi je uvijek za stvarima koja će joj pomoći s ovim problemom, a sada je otkrila svoj mali ljetni hack koji pomaže.

Hailey Bieber ima problema s aknama i to ne pokušava sakriti od svojih fanova. Nema savršenu kožu, kao i hrpa cura koje je prate i koje se ugledaju u nju, zbog čega otvoreno priča o ovom problemu. Kako bi ti koža bila što čišća bitno je paziti na prehranu i koristiti prava sredstva za čišćenje i njegu lica, ali postoji i hrpa drugih sitnica koje mogu pomoći s aknama i prištićima. Hailey je otkrila u nedavnom storyju da njoj pomaže: plivanje u oceanu/moru.

Trenutno je na odmoru na jednoj tropskoj lokaciji i vrijeme provodi u bućkanjem u vodi. Otkrila je da je primijetila kako joj koža uvijek izgleda najbolje kada provodi vrijeme u oceanu, iako joj nije jasno zašto, ovo je njen ultimativni ljetni hack za lijepu kožu.

Iako to Hailey ne zna, postoji razlog zašto joj morska voda pomaže s aknama. Morska voda ima visoku koncentraciju soli i poznata je po tome da je dobra za kožu iz više razloga. Čisti kožu od nečistoća jer ima svojstva pilinga i odčepljuje pore. Osim toga, morska voda ima antibakterijska i antiupalna svojstva. To sve dovodi do smanjenja bakterija koje uzrokuju pojavu akni te ostavlja kožu čišćom i ljepšom. No, morska će voda isto tako isušiti kožu, pa oprezno. Svi koji žive u nekom gradu na moru, mogu već danas početi s testiranjem ove teorije.

Foto: Instagram screenshot/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Hailey Bieber prijeti da će tužiti osobu koja širi lažne informacije o njenim plastičnim operacijama

Hailey Bieber ima novog vizažista – svog muža Justina! Pogledajte kako ju je našminkao pred kamerama

Paziš na kožu, ali prištići te ne puštaju na miru? Ovo je 14 čudnih i neočekivanih uzročnika akni i prištića

koža ljetni hack More hack Koža lica čista koža hailey bieber

Još vijesti