Slika nije pronađena

Znamo svi dobro da celebovi i kada kažu da nemaju ništa na licu, nešto imaju, ako ne šminku, onda filter koji im učini kožu glatkom i savršenom. Zato nam je uvijek drago kada netko, koga prati hrpa ljudi, objavi ponekad i fotku bez ičega i pokaže svojim pratiteljima realnost.

Puno celebova, od Rihanne do Jennifer Lopez, je nekada u proteklim godinama krenulo pokazivati svojim fanovima i onu ne baš glamuroznu verziju sebe – bez šminke, frizure, filtera, svega! Iako ih uvijek gledamo savršeno sređene i mislimo da tako i inače izgledaju, ili barem slično tome, ovako nam pokažu da su i one samo 'obični ljudi' koji imaju problema s kožom i čija koža nije uvijek savršena. Sada im se pridružila i ne biste vjerovali – Kylie Jenner. Objavila je story gdje je nabacila malu reklamu za svoj brend Kylie Skin, ali ono što je bitno je da je pokazala svoje lice bez šminke i bez filtera i Photoshopa.Foto: Instagram – kyliejenner

Iako su ju paparazzi već bili uhvatili u opuštenom izdanju i te su fotke obišle svijet, sada je Kylie pokazala svoju kožu lica iz malo bližeg. Naravno, nema prištića ni na vidiku, ali se vidi da ima i koju pjegicu, manje usne i ne baš toliko izjednačen ten – ali i dalje joj je koža u top stanju. Vjerojatno je to tako kada si milijarder i kada si možeš priuštiti sve najbolje ikada.

Pa ipak, jasno je da tu izgleda drugačije nego na fotkama kakve inače objavljuje. Iako je reklama za Kylie Skin, nekako smo uvjereni da do ovakvog lica nije došla korištenjem svojih proizvoda za njegu, jer hrpa je ljudi već potvrdila da nisu toliko dobri!

Pogledajte još:

Serum za prištiće koji koriste i Kylie Jenner i Lili Reinhart – jeftin je, a učinkovit

Kylie Jenner iznenadila frizurom koju ili voliš ili mrziš – kako se tebi čini?

Jesu li Kylie i Hailey Bieber drage ili baš i ne? Konobarica ocjenjuje ponašanje poznatih - neki bi te mogli iznenaditi!

lice koža bez šminke Kylie Jenner selfie

Još vijesti