cura na mobu

One cure koje odmah maknu sve bivše s Instagrama postupaju pravilno. Ima cura koje to ne mogu napraviti tek tako, i to je u redu, ali nakon nekog vremena to zaista trebaš jer negativno utječe na tebe.

Ako malo bolje razmisliš, zaista nema nikakve koristi da i dalje na Instagramu pratiš svojeg bivšeg dečka, pogotovo ako ste tek prekinuli. Na taj način uništavaš samo sebe, a dečki kakvi jesu, možda te i namjerno svojim objavama žele napraviti ljubomornom. Ne smiješ pasti na te igrice, a ako ga nisi odmah maknula s Instagram – trebala bi. Pogotovo ako ti se počinju događati neki od ovih znakova!

1.Stalno visiš na njegovom profilu
Iako je to normalno, ali samo prvih dva dana, a ne mjesecima kasnije. Stalno si na njegovom profilu, stalno pregledavaš njegove slike i tuguješ. Moraš shvatiti da ti to zaista nije potrebno i ovo je jedan od glavnih znakova zašto ga trebaš otpratiti.

2.Počeo je objavljivati slike s drugim curama
U trenutku kada on počinje objavljivati slike ili storyje s drugim curama, ili primijetiš komentare nekih random cura ispod njegovih slika – vrijeme je. Radiš si nepotreban stres s time što uopće pratiš takve stvari, a i kada ih vidiš, ne osjećaš se dobro. Zato odmah unfollow!

via GIPHY

 

3.Jedino o čemu razmišljaš je prekid
Bez obzira na to koliko vremena je prošlo, ti jedino razmišljaš o vašem prekidu. Normalno je da si potresena, tužna i razočarana te da te to drži neko vrijeme, ali ako su prošli tjedni i mjeseci, onda bi definitivno trebala promijeniti neke stvari u životu, a prva od njih je maknuti ga s Instagrama.

4.Taj pritisak ti ometa sve tvoje druge obaveze
Konstantno pregledavanje njegovo profila, ne samo da utječe na tvoje raspoloženje, već ti poremeti svakodnevne obaveze koje imaš! To si nemoj dopustiti, pogotovo kada imaš nešto bitno za obaviti. No, i ako nemaš, kvalitetnije ti je da pogledaš neki dobar film na Netflixu nego da samo visiš na njegovom profilu.

via GIPHY

 

5.Počinješ se sve lošije osjećati
Svi smo prošli barem jedan prekid ili razočaranje u simpatiju barem jednom do sada. No, društvene mreže ti tu nikako ne mogu pomoći, pogotovo ako ga još uvijek imaš na Instagramu. S vremenom to počinje utjecati na tvoje psihičko zdravlje koje si NIKAKO ne smiješ uništiti. Ako samo malo počneš osjećati da si zaista loše i da imaš depresivne periode, znaš što ti je činiti.

ljubav savjeti veza Bivši dečko instagram unfollow otpratiti

Još vijesti