Slika nije pronađena

Prije nekih dva tjedna Ariana Grande se udala za dečka s kojim je već neko vrijeme u vezi, Daltona Gomeza. Bilo je to slatko malo vjenčanje, a tek je sada objavila prve fotke s njega i pokazala vjenčanicu.

Bez ikakvog velikog spektakla i glamuroznog velikog vjenčanja, Ariana i Dalton su imali malu i slatku svadbenu ceremoniju u dvorištu. S obzirom da nisu napravili veliko slavlje kako to celebovi inače rade, nije bilo niti fotke koje su mogle iscuriti ili koje će netko objaviti, a koje bi otkrile fanovima kako je to sve skupa izgledalo. Ali Ari nas nije mogla dugo držati u neizvjesnosti i napokon je objavila nekoliko fotki s vjenčanja.

Ona i Dalton su preslatki, a vjenčanica koju je nosila je savršenstvo. Jednostavna haljina, bez volana i ikakvih ludih detalja, s izuzetkom golih leđa.

Jedan od bliskih izvora pjevačici ispričao je da nisu htjeli nikakve lude i velike proslave, samo intimno i elegantno slavlje s obiteljima i najbližim ljudima. Čak nisu niti iznajmili neki poseban prostor nego su za sve iskoristili vrt Arine kuće u Kaliforniji.

Pogledajte još:

Kako napraviti 'Ariana Grande rep' sama kod kuće? Njen stilist otkriva korake i savjete za visoki rep

20 godina kasnije: Kako danas izgledaju poznati dečki za kojima su svi bili ludi 2000-ih?

Jesu li Kylie i Hailey Bieber drage ili baš i ne? Konobarica ocjenjuje ponašanje poznatih - neki bi te mogli iznenaditi!

Vjenčanje vjenčanica Ariana Grande

Još vijesti