0

Neki izgledaju čak i bolje, iako ne znamo kako je to moguće, jer su već tada bili totalno wow, a drugi lošije. Na puno ovih zvijezda iz 2000-ih smo i zaboravili jer su se povukli iz javnog života ili samo više nisu uspjeli oživjeti staru slavu.

Prošle su godine i godine otkad su ovi celebrity dečki bili popularni i mladi. 2000-ih su imali hordu obožavatelja, cure su stavljale njihove postere na zidove, gledali smo ih u filmovima i serijama, a onda kao da su nestali i pali u drugi plan. Tada su definitivno bili na vrhuncu popularnosti, a iako su neki nastavili karijeru u showbizu, nisu se više uspjeli niti jednom ulogom toliko proslaviti. Od Zaca Efrona iz 'High School Musicla' do Jessea Metcalfea iz 'Kućanica', pogledaj u nastavku kako izgledaju danas...

1.Zac Efron


Foto: Imdb; Instagram - zacefron / Screenshot

Zac Efron se nedavno vratio u centar pažnje kada je na Netflixu počela izlaziti njegova dokumentarna serija u kojoj putuje svijetom. Svi su do tada kao malo zaboravili na njega, ali tada su cure ponovno poludjele za njim. U High School Musicalu je bio savršen dečko za njih tada, a u Down to Earth with Zac Efron je savršen dečko za njih sada kada su odrasle.

prije i sadaglumci2000-e

36.470
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!