Galerija Andrea Pacadi - 2 Andrea Pacadi - 1 Andrea Pacadi - 3 +2 Andrea Pacadi - 4

Domaća influencerica Andrea Pacadi se ovaj vikend udala, a na njenom su vjenčanju bila i neka druga poznata ti lica. Nekoliko je slikica već vani, a ono što cure uvijek zanima je – kakvu je vjenčanicu imala?

Već neko vrijeme Andrea i njeni prijatelji na društvenim mrežama dijele objave koje najavljuju njeno vjenčanje. Pratitelji su mogli vidjeti kako je izgledala djevojačka, a sada su dobili i mali pogled na njeno vjenčanje. Prve su fotke na društvenim mrežama, a sigurno će ih biti još. Marko Cuccurin nije mogao dočekati i na društvenim je mrežama posvetio nekoliko fotki svojoj prijateljici Andrei i njezinom vjenčanju. Na nekoliko njih možeš vidjeti i kako je Andrea izgledala, točnije kakvu je vjenčanicu nosila. Nije pretjerivala i odabrala je klasični model u kojem je izgledala kao princeza.

 

 

Osim Marka Cucurina, bila je tu i njegova nona koja je postala prava zvijezda na društvenim mrežama, te influencerice Nika Pavičić i Rafaela Seba. Svi su izgledali odlično! Andrea je već 10 godina u vezi, a Marko je podijelio i zanimljivost da su održali vjenčanje na isti dan kada su prohodali. Preslatko!

 

 

MC Stojan - 5 MC Stojan otkrio kako je izgledao na početku karijere – totalno druga osoba!

Pave Elez Pave Elez kao inspiracija – pohvalio se uspjesima koje niže u karijeri u posljednje vrijeme

Andrea Pacadi Vjenčanje kako je izgledala vjenčanica domaća influencerica

Još vijesti