Slika nije pronađena

Nekada možeš imati toliko čudne snove da se pitaš ujutro kako ti je tako nešto uopće došlo u glavi, a nekada su snovi toliko lijepi da budeš tužna kada se probudiš i shvatiš da je sve bio samo san.

Kada nam se u snovima pojavi netko tko nam se sviđa, naravno da želimo znati što taj san znači. Nije neobično da sanjaš simpu ako ti je i preko dana često u mislima. Nekada su snovi samo to, zato što o nečemu puno razmišljamo, to nam se može početi pojavljivati i u snovima, a nekada se iza snova mogu skrivati i neka druga značenja. Što koji od snova o simpi može značiti?

Ti i simpa ste se poljubili
Ako ste se u tvom snu ti i simpa poljubili, najčešće je razlog iza toga taj da si puno razmišljala  o tom trenutku i kako bi bilo da se dogodi. Ima smisla. S druge strane, ovakav san može imati i skroz drugo značenje – da jako želiš vezu, ali da moguće još nisi spremna za tako nešto. No ipak, često je u pitanju samo to da si toliko razmišljala o njemu da ti se uvukao i u snove i to na onaj način koji jako priželjkuješ.

Simpa te pozvao van
Ako si sanjala da te simpa pozvao van to znači da se osjećaš ugodno u svojoj koži i da si zadovoljna sama sa sobom. To projiciraš u svoje snove na ovaj način. Kada se osjećaš dobro i kada si puna samopouzdanja, imaš osjećaš da možeš uspjeti u svemu što zamisliš, pa čak i tome da će te simpa napokon primijetiti i pozvati van.

Simpa ti se obratio s 'frende'
Kada sanjaš da ti se simpa obraća kao prema nekom prijatelju ili da te frendzonao to znači da se bojiš te nikada neće primijetiti ili da bi te odbio ako mu se javiš. Od straha i nagađanja nikada nećeš imati ništa. Iako zvuči kao grozan scenarij da te simpa odbije, nekada ti baš takav hladan tuš treba da nastaviš dalje.

Simpa ti je umro
Nekada su snovi puno mračniji nego što bismo to htjeli, a ako si sanjala da ti je simpa umro, to može značiti da si možda već malo traumatizirana cijelim tim iskustvom. Neznanje, iščekivanje što će se dogoditi, razmišljanje o tome imaš li ikakve šanse s njim... Smrt u snovima može biti način na koji ti tvoja podsvijest govori da je možda vrijeme da pustiš tu osobu.

Simpa je saznao da ti se sviđa
Ako je u snu tvoj simpa na neki način saznao da ti se sviđa, to najčešće simbolizira promjenu. Otkrivanje što osjećaš prema njemu može imati značenje da okrećeš novi list i da se spremaš na neku promjenu – kao i da je to dobra ideja.

Simpa te ignorira
Ako te simpa ne doživljava u realnosti i to te muči, nije neobično da i snovi budu refleksija toga i da ponovno na ovaj način to proživljavaš. Iako, ovaj san može značiti i da ignoriraš nešto u vezi sebe i da bi trebala obratiti pozornost na to. O čemu se radi, to ćeš ti najbolje znati. Neka ti ovo bude pokazatelj da je vrijeme da staneš toliko biti fokusirana na simpu i da se fokusiraš na druge stvari u životu.

Simpa ti je rekao da mu se sviđaš
Ako si sanjala ovaj trenutak za koji bi dala sve da se dogodi u stvarnom životu, značenje iza njega može biti  da ti se mijenja stajalište o simpi. Iako ti se jako sviđa, možda počinješ shvaćati da nije toliko savršen i na ovaj način tražiš završetak te priče i ideš prema tome da ga preboliš.

Priznala si mu da te se sviđa, a on te otkantao
Kada te u snovima simpa odbije, to najčešće pokazuje da ti je samopouzdanje nisko i da se previše brineš oko toga što drugi misle o tebi. Kada ne možeš procijeniti sviđaš li mu se ili ne, ovo su snovi kakvi će te mučiti, iznova i iznova. Može biti i da se tvoja podsvijest igra s tobom i da ti nabacuje ovakve scenarije jer previše negativno razmišljaš o cijeloj toj situaciji dok si budna.

Ima nekoga, ali taj netko nisi ti
Snovi u kojima je tvoj simpa s nekom drugom curom pokazuju da si previše nesigurna i da se često bojiš da će te drugi odbaciti jer nisi dovoljno dobra, dovoljno zabavna, dovoljno lijepa... Zato u snovima u na ovaj način u potpunosti odbacuješ mogućnost da budete zajedno ili da bi mu se ti mogla svidjeti.

Foto: Giphy/ Pexels

M.T.

Pogledajte još:

Za sve koji imaju zanimljive snove: evo što oni znače...

Sigurno ste barem jednom sanjali neke od ovih ružnih snova - evo što oni znače!

Poljubac, zagrljaj, seks - što znače tvoji vrući snovi?

san sanjanje simpe snovi sanjanje značenje snova

Još vijesti