Sanjanje dečka

Nekada nam snovi totalno imaju smisla, a nekada su hrpa gluposti. Nije neobično da sanjaš nešto vezano za svog dečka ili vašu vezu, a evo što najčešći takvi snovi znače.

Provjeravanje značenja snova u sanjaricama zna biti zabavno. Osim kada ti sanjarica kaže da je ono što si sanjala zapravo znak da će se dogoditi nešto loše. Tada bi ti vjerojatno bilo draže da nisi nikada niti pogledala značenje sna. Nemoj to shvaćati previše ozbiljno i držati kao da su to stvarno činjenice. Sve su to nagađanja, ali ako vjeruješ da svaki san ima neko značenje, to ti nekada može biti i motivacija ili poticaj, kada otkriješ da je značenje sna nešto lijepo. Što god da sanjala, nekada vjerojatno sanjaš i o ljubavi. Što znači najčešćih pet snova o ljubavi, dečkima i vezama?

Spavanje Ne sjećaš se svojih snova? Postoje načini kako ih možeš zapamtiti i uvijek ih se sjetiti

Sanjaš da te dečko vara

Tvoja ti podsvijest možda šalje neki znak. I ne, ne znak da te dečko stvarno vara ili ništa slično, već da možda ti nisi sigurna u tu vezu. Možda negdje u sebi preispituješ tu vezu i takve se misli mogu pretvoriti u san gdje te dečko vara. Osim toga, ovaj san može biti i tvoj način kako se nosiš s nekim poteškoćama u vezi. San ti govori da te nešto u vašoj vezi muči i da trebaš razmisliti što to je i popričati s dečkom.

Sanjaš da ti varaš dečka

Druga verzija ranije spomenutog sna je da si ti ta osoba koja je prevarila. Po sanjaricama, ovakvi snovi najčešće znače da si zabrinuta zbog nekih problema i poteškoća koje imaš u vezi. Nisi sigurna kako ih riješiti i to te brine. Možda si i razmišljala ranije o tome. Te su se misli možda samo pretočilo i u tvoje snove i zapravo možda nemaju nikakvo značenje.

Optička iluzija Zašto još uvijek nisi pronašla ljubav? Što prvo uočiš na ovoj slici će ti otkriti razlog

Sanjaš da si intimna s nekim

Nije neobično ako nekada sanjaš i da si intimna s nekim. Sanjati seks je skroz normalno i danas to više nije tabu tema. Postoje različite verzije ovog sna. Ako si sanjala da si intimna s dečkom ili nekim poznanikom to znači da u realnosti ne uspijevaš zadovoljiti svoje potrebe. Ako sanjaš da si intimna s bivšim moglo bi značiti da zapravo i dalje nisi preboljela tu osobu ili da te nova veza u kojoj se nalaziš ne ispunjava.

Sanjaš da te simpa odbila

Ovaj san može biti način na koji se zapravo nosiš s nekim odbijanjem kroz koje si nedavno prošla. Ako sanjaš da te odbio dečko s kojim si u vezi, to može značiti i da si zabrinuta za vaš odnos.

Sanjaš bivšeg

Kada sanjaš bivšeg s kojim si nedavno prekinula, moguće je da te vaš prekid i dalje muči ili da niste imali pravi prekid i nisi imala priliku reći što želiš. Ako si na početku nove veze, ovaj san može biti i znak da se bojiš da ćeš biti povrijeđena ili razočarana. Osim toga, može značiti i da te čeka neko neugodno iznenađenje u budućnosti.

sanjanje snovi o dečku o vezi o bivšem što znače ljubavni snovi značenje ljubavnih snova ljubavna sanjarica

Još vijesti