dečko ne razumije curu

Zašto imaš toliko proizvoda za njegu lica ili treba li ti stvarno 20 jastučića na krevetu? Dečkima ovakve stvari nikada neće biti jasne. I to nisu jedine ženske stvari koje ih apsolutno zbunjuju.

Nemoj nikada očekivati da će ijedna osoba muškog spola razumjeti bilo koju od ovih stvari. Jer neće. Ova ponašanja cura im jednostavno nisu razumljiva i ne shvaćaju zašto to sve radimo, iako je curama to sve normalno i ne vide gdje je problem. Sve još nekako mogu shvatiti, ali dečki ovih 15 stvari o ženskom spolu baš nikako ne mogu razumjeti i uvijek će im zbog njih letjeti upitnici iznad glave.

1.Zašto cure toliko mrze nositi grudnjake

Puno cura jedva čeka da dođe doma od negdje i da napokon može skinuti grudnjak jer im ga je više dosta. Nisu udobni i predobar je osjećaj kada ga se napokon možeš riješiti i uživati bez da te išta steže i smeta.

2.Zašto kažemo da je sve dobro kada to nikako nije slučaj

Umjesto da kažemo da nešto nije okej, reći ćemo da je, i onda se naljutiti jer dečko nije shvatio da zapravo nije okej. Nikada im ovo nećemo moći objasniti, a njima nikada neće biti jasno.

3.Zašto fućkanje za nekim na ulici nije kompliment

Ili pokazatelj da je neki dečko kul, već će cure uvijek o takvim likovima pomisliti da su nepristojni i da su kreteni. Svejedno i dalje previše dečki ovo radi i ponaša se kao da su upravo napravili najveći osvajački potez.

4.Zašto toliko volimo ići u shopping

Nisu sve cure shoppingholičarke, ali puno je češća situacija da će ženski spol biti lud za kupovanjem nego muški. Nikada dečkima neće biti jasno kako možeš tako često provoditi sate u shopping centru.

5.Zašto imamo toliko jastučića na krevetu

Cure vole jastučiće i na krevetu ih znamo imati itekako puno previše, ali dečkima nije jasno zašto i koja je poanta, zar nisu dovoljni jastuk ili dva na kojima se spava?

6.Zašto im volimo uzimati majice

Koja je fora s tim da im cura uvijek pokušava ukrasti hoodicu? Zapravo, postoji dobro objašnjenje, evo koje.

7.Zašto kupujemo cipele/haljinu/hlače/majicu kada već imamo sličnu ili istu takvu

Za razliku od cura, dečki imaju puno manje odjeće u ormaru i neće natrpati s bespotrebnim odjevnim komadima pa im zato nije ni jasno zašto nama treba toliko toga.

8.Zašto šminkanje traje toliko dugo

Očigledno nisu nikada pokušali staviti tuš na oči!

9.Zašto imamo toliko svojih fotki na mobu

Ne, to nije zato što su cure zaljubljene same u sebe, samo često s frendicama komuniciramo tako da si međusobno šaljemo fotke – pogotovo ako se za negdje spremamo i treba nam mišljenje je li outfit dobar.

10.Zašto stvaramo takvu dramu oko menstruacije

I kako nas svaki mjesec može u tim danima toliko boljet trbuh da ne možemo ustati iz kreveta? Sigurno misle da pretjerujemo!

11.Zašto stalno pitamo izgledamo li debelo u nečemu

Neće im nikada niti biti jasno zašto smo toliko opsjednute time izgledamo li debelo u nečemu ili ne. Puno cura neće pitati stoji li im nešto dobro nego upravo to – izgledaju li debelo.

12.Zašto toliko volimo romantične komedije

Kako ih ne bi voljele kada je to jedino mjesto gdje možemo vidjeti romantiku, s obzirom da dečki s kojima smo u vezi često nemaju niti pojma što to je.

13.Zašto imamo toliko proizvoda u kupaonici

Naravno da dečkima to nije jasno kada je jedino što oni imaju šampon 1 u 10 koji im služi za sve.

14.Zašto toliko tračamo

Iako i dečki tračaju, nisu oni tako nevinašca kako se čini, ali cure su daleko bolje u ovome i shvaćaju tračanje puno ozbiljnije. Nekada je to baš ono što nam treba!

15.Zašto kažemo da nećemo ništa jesti, a onda njima pojedemo pola tanjura

To koliko se puta cure mogu predomisliti oko nečega unutar pola sata, dečkima nikada neće biti jasno. Hrana je samo jedna od tih stvari.

Pogledajte još:

Ženskasti modni trendovi koje su si 'ukrali' i dečki – i koji im odlično stoje

Stvari koje apsolutno svi radimo sa svojom BFF – ovih 16 situacija će vas sigurno nasmijati

Ponašanja s kojima ćeš istog trena ostaviti loš dojam na druge: Ako radiš ovih 12 stvari - ljudi te hejtaju

cure vs. dečki dečki ne razumiju cure ženske stvari zbunjuju dečke