Slika nije pronađena

Mislit će da ih zavodiš, a ti se samo ponašaš pristojno i prijateljski kao inače i kakva si i prema svima drugima. Pogotovo ako uhvate kombinaciju više ovih ponašanja, dečki su uvjereni da mu želiš reći da ti se sviđa.

I onda ispadne da si ga zavlačila i na kraju bez razloga otkantala, a zapravo ga u niti jednom trenu nisi zavodila. Postoje neka ponašanja kod cura koja će dečki najčešće prevesti kao flertanje, a nije. To se samo zove pristojno ponašanje. Pa ipak, iako ga cure vide kao normalno, pristojno ponašanje, dečki ga vide kao ekstra. Sve ove stvari mogu biti i načini na koje nekome želimo poručiti da nam se sviđa, ali onda će uz njih uvijek biti i neki drugi, jasniji, znakovi.

1.Gledaš ga 'izazovno'

Neke cure su jednostavno takve da kada pogledaju nekoga, ta će osoba pomisliti da ga zavode, a zapravo to je način na koji one gledaju ljude, sve ljude. Kako će netko interpretirati pogled ovisi od pojedinca do pojedinca. Samo zato što jednom slučajno zadržimo pogleda na nekome, ne znači da mu želimo nešto poručiti, samo nam je nešto privuklo interes. Pogotovo ako se taj 'pogled' dogodio samo jednom.

2.Slušaš što govori

Ovo je malo tužno, jer zapravo ispada da puno ljudi s kojima imamo neki razgovor niti ne slušaju što im govorimo. Čini se da slušaju, ali u realnosti nisu tu. I zato kada netko stvarno sluša, to se odmah vidi kao ekstra ponašanje. A zapravo je najnormalnije moguće.

3.Prva pošalješ poruku

Dopisivanje i održavanje odnosa je malo drugačije kod cura i dečki. Cure su konstantno u kontaktu sa svojim frendicama, od jutra do mraka si šalju poruke, ali dečki ne, njima je okej i da tjednima ne pričaju s prijateljima, ali i dalje se smatraju međusobnom bliskim frendovima. Zato će dečki krivo protumačiti ako ćeš mu se prva javiti ili češće slati poruke.

4.Pričaš o svojim osjećajima

Kada ćeš čuti u muškoj ekipi da se priča o osjećajima? Vjerojatno nikada! Zato se njima čini kao veći znak intimnosti kada kreneš pričati o svojim osjećajima. Tebi je to nešto što radiš redovito i to sa svima, jer cure su takve, nije im bed pričati o tome kako se osjećaju ili što osjećaju prema nekome.

5.Daješ mu nekada koji kompliment

Još jedna stvar tipična za cure, a manje za dečke, je davanje komplimenata. Pogotovo zato što ovo stvarno može i izgledati kao flertanje, jer dečki, nisu navikli dobivati komplimente. Čak i neka mala stvar, poput toga da mu baš dobro stoji ta majica, njih će rastopiti.  

6.Gledanje u oči

Kontakt očima je bitan kod razgovora jer pokazuje da slušaš osobu i da si zainteresirana za ono što govori. U tvojim očima, pokazuješ upravo to i samo si pristojna, ali u očima dečka ovo može biti interpretirano u stilu 'uuu sviđam joj se čim me toliko gleda'. Čak je znanstveno dokazano da su veće šanse da će se netko zaljubiti u tebe ako se gledate u oči kada razgovarate.

7.Dodirivanje

Mali dodiri poput toga da mu se nasloniš na rame dok sjedite, da ga zagrliš ili prođeš rukom po njegovoj, mogu nešto značiti, ali i ne moraju. Za tebe, to može biti normalan način na koji se družiš s ljudima, ali druga ga strana može shvatiti kao znak zavođenja. Zato radije nemoj pretjerati s ovakvim znakovima pažnje.

Pogledajte još:

Slatke geste u vezi na koje cure padaju: 25 sitnica koje želimo, a ne bi nikada otvoreno tražile od dečka

Uništit će trenutak u potpunosti: 7 stvari koje se nikako ne bi trebale dogoditi dok se ljubiš

Od ovih tipova dečki bježi što brže i što dalje možeš: 9 najgorih s kojima možeš biti u vezi

zavođenje kriva interpretacija sviđanje Flertanje cure vs. dečki

Još vijesti