Slika nije pronađena
Napokon je krenulo lijepo vrijeme, a nama samo u glavi zvoni `ljeto´ i po mogućnosti onaj trbuščić koji se stvorio zbog zime koja nas je po njemu `mazila´ sa svim onim kolačima i finom masnom hranom. Rigorozne dijete nisu nikada bile dugotrajno rješenje, zato spas je možda bolje potražiti na nekim drugim mjestima.

Sport je prava stvar ako se želiš riješiti `viška´ kila ili zabaviti se u slobodno vrijeme, steći nove prijatelje... Puno je prednosti bavljenja sportom, a zdravlje je naš broj 1. Ako ti je palo na pamet da bi mogla početi nešto trenirati, ovo su neke od opcija koje cure inače obožavaju. Probaj, možda će se svidjeti i tebi!

Odbojka
Ovaj timski sport je odličan za učvršćivanje mišića ruku i nogu, na njezinom treningu se kalorije troše kao lude, a samo ćemo nadodati da je ovo najdraži spor (kojim se dugo bavila) Gigi Hadid.Tenis
Ako si više tip za solo igru, tenis je odličan odabir za tebe. Dobra guza i noge su samo posljedica bavljenja ovim sportom.

A post shared by Halil Can DALGIÇ (@hcd10) onPilates
Preintenzivni treninzi gdje znoj curi s tebe – nisu nešto što preferiraš. Pilates (na koji možeš krenuti s mamom ili nekom frendicom) je odličan za istezanje i učvršćivanje mišića.Taekwondo ili Karate
Znati neke karate poteze je totalno cool, pogotovo ako si cura i znaš da možeš `prebiti´ (naravno da nećeš) svakog dečka koji ti digne tlak.

A post shared by Zuza ^^ (@_karate_woman_) onBoks
Još jedan sport za cure koje žele trenirati kao dečki. Zahvaljujući ovom sportu tvoj će biceps biti najtvrđi u razredu, a znat ćeš i pravilno udariti (samoobrana je super stvar).

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) onPles
Uz ovaj zabavni sport u kojem glazba ima glavnu riječ ćeš izvježbati svaki mišić. Iako će treninzi možda biti naporni (koliko god elegantno izgleda, ples je težak sport), naučit ćeš toliko toga. + cure iz tvoje plesne grupe će ti ubrzo postati best frendice.

A post shared by Naomi Koch (@naomi_koch) onPlivanje

Plivanje je sport u kojem sudjeluje cijelo tijelo. Na treningu ćeš istrošiti puno kalorija te ćeš ubrzo primijetiti promjene na svojem tijelu.Koji sport ti se čini najbolji?


Foto: Instagram/ We Heart It

S.T.R.

Ostani cool - što odgovoriti kad te netko pita `Jesi li se malo udebljala?´

Beauty stvari koje bi svaka cura trebala napraviti barem jednom u životu

Frendice, dečko, starci - situacije u kojima se živciraš, a ne bi trebala

#zdravlje tim Sport Ljeto cure

Još vijesti