Slika nije pronađena
Naši vjerni čitatelji tražili su da im prezentirate svoje stavove o temama fizičkog izgleda, neugodnih mirisa i toga da dečki bojaju kosu i vi ste to i napravili – a ako niste, trk u rubriku 'Pitanja & Odgovori' i priključite se raspravi.

Ovo su bila najčitanija pitanja tijekom zadnjih tjedan dana:


via GIPHY


1.Da ili ne?

Da li biste mogli da budete s osobom koja je prelijepa i prezgodna, ali glupa kao točak i ima grozan karakter?

Neki od vaših odgovora:

Princessofdark: Kao prvo, nitko nije glup. Ima nas više inteligentnih i manje inteligentnih, ali ne možeš zaključiti da je osoba glupa samo zato što ne zna što ti znaš. A ovo za grozan karakter, naravno da nećeš biti s nekim tko je grozan prema tebi i drugima, koliko god ta osoba lijepa i zgodna bila.

Medonja: Naravno da ne bih bio s nekim tko ima loš karakter, bez obzira je li hot ili not. A za ovo glupo - ovisi što podrazumijevaš pod tim. Npr. ako netko ne zna što je particija diska, to je OK, no ako netko tvrdi da je zemlja ravna ploča i slične gluposti, bye bye.

Strawberriescherries: Zavisi što podrazumijevaš pod tim 'glup'. Ako mi recimo momak ne zna, lupam, matematiku ili fiziku, to mi iskreno ne smeta, ne možemo u svemu biti dobri. Ali, ako recimo nema neko opće znanje, jednostavno se ni u što ne razumije, niti ga išta interesira, onda ne bih. A to za lošu osobu - to definitivno ne, džaba mu je i da je najljepši momak na svijetu i da je 'moj tip momka', ako je lažov, pokvaren, umišljen, vrijeđa druge i slično.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje
2. Najbolja prijateljica smrdi


via GIPHY


Idem u prvi srednje i imam najbolju frendicu. Stalno sjedim s njom i družim se s njom. Ali ona smrdi jako. Kosa joj puna nečeg bijelog. Kaže da je perut i svrbi ju to. Kaže da je to perut, ali možda su uši. Također, kosa joj je jako masna, nije ju dugo oprala. Ima kupaonicu i vodu, ali očito se ne pere. To je primijetila jedna nastavnica i razred i pričali su o tome. Nastavnica je rekla da ja to kažem njoj jer sam bliska s njom i jako smo dobre prijateljice. Ja ne znam kako da joj to kažem. Bojim se da se ne naljuti. Što da napravim u vezi toga?

Neki od vaših odgovora:

Ingrid226: Kaži joj nešto tipa kao je li čula za onaj Borotalco koji sprječava znojenje, pa joj kažeš kao da si čula da je to stvarno super stvar, a ovo za kosu, jel' ima možda uskoro rođendan pa joj kupiš onaj paket gdje ima šampon, gel za tuširanje i dezodorans, iako i ja mislim da joj je najbolje reći izravno. Možda ovako neće shvatiti pa je izravno najbolje - ljutila se, ne ljutila!

Visokasam: Kaži joj otvoreno, bolje da čuje od tebe nego nekog trećeg. Probaj joj objasniti da joj to govoriš iz dobre namjere, možda se i naljuti, ali proći će ju s vremenom.

Medonja: Uši su crne boje i već bi ih imali svi u razredu jer se munjevito šire, tako da nemaš straha, bar oko toga. Kako god da joj to kažeš naljutit će se, to je garant. Nastavnica je vrlo bezobrazno prebacila teret na tvoja leđa i to nikako nije fer.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


via GIPHY


3. Dečko s obojanom kosom

Bok, prije svega bez hejta. Ukratko, razmatram da obojam kosu u silver ili plavu. Što vi mislite o tome? Je li vama to normalno?

Neki od vaših odgovora:

visokasam: Ako ti želiš ti se obojaj, to je tvoja glava, tvoja kosa i tvoj život. Nemam ništa protiv toga, ali nisu mi privlačni baš ni plavi dečki, a ni dečki koji se bojaju, ali ne mislim ništa loše o tome. Ako se neke cure mogu ponašati ili oblačiti kao dečki, zašto se ti ne bi mogao obojati. Uživaj u životu i radi što tebe veseli.

Princessofdark: Ja se bojam od jedanaeste godine, dakle zašto ne bi bilo normalno? Gdje piše da je bojanje kose isključivo za žene. Većina dečkiju u svijetu se itekako boja, pogotovo sada kada su korejski boy-bendovi potamanili tržište. Slobodno se obojaj, boja se s vremenom ispere i kosa naraste.

Medonja: Daj prvo probaj privremenu boju i vidi jel' ti se to sviđa. Ako da, samo izvoli to je tvoja stvar.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


Foto: Giphy/ Pixabay/ Freepik

M.S.K.

Pogledajte još:

Psihopati, tableti u školama i loše pamćenje su najčitanije teme ovoga tjedna

Drugačija vjeroispovijest, 11 godina starija bolja polovica i bullying su najčitanije teme ovaj tjedan

Muke po aparatićima za zube i kako uštedjeti novac bile su najaktualnije ovaj tjedan

pitanja odgovori savjeti Pitanja i odgovori najčitanija pitanja

Još vijesti