Slika nije pronađena

Insta-priče su procvjetale u popularnosti i sada možete pristupiti posebnim filterima kako biste podigli svoju selfie igru na novu razinu.

Jako je važno znati koga slijediti. Od dodavanja avijatorica na svoje lice do Beyonce-vrijedne krune, svi vole kreativnost ovih filtera. Jednostavnim praćenjem nekih Instagram profila dobivate izravan pristup uploadanim filterima osobe čiji profil ste zapratili. Oni koriste proširenu stvarnost da vaše priče prenesu na višu razinu. Osim toga, ne morate se šminkati ili se nekako posebno oblačiti da biste postigli svoj maksimalni potencijal.


via GIPHY


U nastavku su neki od najboljih korisničkih računa gdje ćete za follow dobiti najstajliš filtere koji će odmah na sve druge filtere baciti sjenu:

1. Nair.esper


Leptiri su jedan od najpopularnijih trendova ove sezone. Ova čarobna mala stvorenja mogli ste vidjeti diljem modnih pista i Instagrama. Dobra vijest za ljubitelje ovih lepršavih insekata su inventivni filteri Nahir.esper-a omogućuju vam da na svoje lice umetnete bljeskajuće leptire. Nazovite ga efektom leptira! Ostali filteri uključuju - cvjetne aranžmane koji izlaze iz vašeg lica, Sims dijamant iznad glave, filter od Eleven iz 'Stranger Things' i veliki izbor naočala koje će vam pomoći da izgledate kao Gigi Hadid, a da nikada ne morate izaći iz kuće.2. JohwskaIako Billie Eilish već ima svoj vlastiti filter koji je debitirao u skladu s Coachellom u travnju 2019. godine, Johwska kiborga odvodi na totalno cool novu razinu s filterima koji zatamnjuju oči, cijelo lice pretvaraju u rešetku i vašem licu dajte nadrealistički efekt titana. Njezin beauty3000 filter, zbog kojeg vaše lice izgleda poput plavog i ružičastog holograma, ozbiljni su stilski ciljevi za budućnost.

3. Filt.arDugo smo žudjeli za filterom koji će nam pružiti izgled make-up umjetnice Rowi Singh. Sada, ne morate više imati ni talent da biste postigli njezin nestvarni izgled jer je profil od Filt.ar sada u suradnji s Rowi napravio filter. Izgled je toliko stvaran da vaši followeri neće znati da to niste učinili sami! Osim toga, ima i svjetlucavi filter krune koju je Beyonce 2017. nosila na Grammyjima. To je dostojno klika na follow.

4. RamenpolanskiFilteri od Ramenpolanski, koje je stvorio pariški tvorac Jade Roche, puni su pozadina u duginim bojama i gradacija lica. Višebojni aura filteri opisuju vaše lice ili tijelo i savršeni su ako želite začiniti svoju OOTD fotku. Super je i to što je Insta feed od Jade predobar!

5. SanamU suradnji s Southasiaarchive, Sanam je stvorila jedan od naših omiljenih tajnih Instagram filtera. Filter vašoj fotki dodaje tradicionalni južnoazijski nakit koji povezuje piercing nosa s onim u uhu i zlatni bindi. Osim toga, filter uključuje ružičaste nijanse koje daju novo značenje 'gledanju svijeta kroz ružičaste naočale'. Šećer na kraju? Filter radi i na kućnim ljubimcima.

Foto: Freepik/ Instagram

M.S.K.

Pogledaj još:

Černobil je postao kul lokacija za Insta fotke, ali jedna je djevojka pretjerala i zaradila ogroman hejt!

KVIZ: Koja je Instagram poza savršena za tebe i tvoju sljedeću fotku?

Zaboravi na sve ostale poze za fotke – ovo je najnovija koja osvaja Instagram! I celebovi je vole

story lajkovi originalno filter instagram profil

Još vijesti