Slika nije pronađena

Jedan od većih stresova u životu je učenje pred ispit, prva menga, a mi bi u tu kategoriju dodali i prvi poljubac. Svi ga iščekujemo još od kada smo ga prvi put vidjeli na filmu. Prvi poljubac ostaje svima u pamćenju.

Istina je da se svi sjećamo prvog poljupca. Sjećanja nam se jedino mogu razlikovati po tome je li taj poljubac bio onakav kakvog smo priželjkivali ili pomalo nespretan dodir usnama.

Često čitamo anegdote ljudi koji pričaju o svom prvom putu. Neki kažu da je njihov prvi poljubac bio kao iz horora, s previše jezika i s manjkom vještine.

Naravno, svi smo se naučili ljubiti onako kako nama odgovara. No, svejedno i danas prije nego što se prvi put krenemo poljubiti s nekim pomalo strepimo.

Evo koje smo misli svi imali prije prvog poljupca:

OMG, sada je nastupila ta neugodna tišina prije poljupca. Hoće li me poljubiti ili ne? Bulji li mi u usne? No, hoće li me više poljubiti? Kako mi izgleda kosa?


Ček malo, imam li zadah? Miriše li moj dah fino po mentolu ili...? Znala sam da sam trebala reći `da` kada me pitao želim li žvaku.


Ok, mislim da je to to. Trebam li okrenuti glavu na lijevu ili na desnu stranu? Gdje da okrenem glavu? Aaa!


Evo ga, krenuo je s poljupcem. Ali...trebam li mu dati diskretnu pusu u usta ili ćemo odmah po francuski? Što da radim???


Oh, slučajno sam udarila zubima o njegove zube. Što da radim s rukama? Trebam li prolaziti po njegovom licu?

Je li sve ok? Jesam li nespretna možda? Hoće li biti prečudno ako otvorim oči upravo sada?


Trebam li ipak malo više otvoriti usta? Da, da, mislim da trebam. Ok, čekaj...ipak sam ih previše otvorila. Čeljust će mi puknuti. #awkward


Prestani razmišljati! Ok, wow, ovo je predivno. Hajdemo se ljubiti još 100 sati.
poljubac prvi poljubac

Još vijesti