Slika nije pronađena

I dok se tako psihički i fizički pripremate za maturalnu zabavu, krunu vašeg srednjoškolskog obrazovanja, pročitajte što sve može poći po zlu...ali sigurno neće.

Ovo su istinite priče čitatelja koji su svoje noćne more zvane 'maturalna večer' odlučili podijelili sa cijelim svijetom.

'Jel' to on?'

Prošle godine išla sam na maturalnu s prijateljima i baš smo sjele za stol da ćemo jesti kad se pojavila moja simpa i sjela preko puta mene. Kad je ustao jer je morao na wc, moja najbolja prijateljica odlučila se zaderati: 'Je li ovo dečko koji ti se sviđa?'. Oko nas je bilo 200 ljudi i svi su buljili u mene.

Poderana haljina

Moj prijatelj ide u mušku školu i smjestio mi je jednog svog prijatelja za pratnju na maturalnoj. Nisam ga upoznala ranije, ali bio je tih i simpatičan. Te večeri, kad smo izlazili iz limuzine, stala sam na haljinu i poderala je. Super za ostaviti dobar prvi dojam!

style=width:Kombijem na maturalnu

Bila je večer maturalne zabave i svi moji prijatelji okupili su se kod mene da pričekamo limuzinu. Obzirom da automobil nije dolazio, počeli smo paničariti na što nam je moja mama rekla da možemo uzeti njen mini kombi. Morala sam voziti kombi u štiklama po kišnome danu i parkirati ga na parkiralištu na koje su svi pristizali u svojim svečanim limuzinama. Bilo me tako sram!

Jeftina večera

Prije maturalne zabave, moj pratitelj i ja otišli smo na večeru. U restoranu mi je rekao da moram naručiti piletinu jer je to najjeftinije, a nakon što sam to naručila, on je naručio preskupi odrezak i zamolio me da mu ga narežem na komadiće. Najgore od svega je to što nas je njegova mama vozila na zabavu.

Lažna sisa

Imala sam haljinu koja je u području grudi imala ukrase i kompliciran vez. Obzirom da nisam obdarena dekolteom, haljina mi je bila malo prevelika u gornjem dijelu no zbog veza ju nisam mogla suziti. Umjesto toga, odlučila sam staviti lažne grudi i njima popuniti haljinu. Večer je bila vruća, puno sam plesala i znojila se i naravno da je selotejp kojim sam pričvrstila lažne grudi popustio. Kad sam krenula u wc popraviti ga, jedna je sisa sklinula iz haljine i pala na plesni podij.

Mučnina i ljubljenje

Tog dana išla sam na ručak s prijateljicama. Nakon klope počela sam osjećati mučninu, ali nisam htjela ostati kod kuće jer je bila maturalna večera. Tijekom večere počela sam plesati sa simpom, a uskoro smo se i poljubili. Još uvijek sam osjećala mučninu, ali nisam se htjela prestati ljubiti iako mi je bilo zlo. Naravno da sam se ispovraćala po svojoj haljini i njegovom odijelu.

style=width:Trovanje hranom

Dečko i ja otišli smo na večeru prije maturalne i sve je bilo super dok se kasnije nije požalio na mučninu. Savjetovala sam mu da ode na wc i osvježi se malo. Kad se vratio, rekao je da mu je užasno zlo pa sam mu ponudila da sjedne i odmori. Dok sam mu izvlačila stolac, ispovraćao se po stražnjoj strani moje haljine. Ostatak večeri provela sam u donjem rublju u wc-u dok je profesorica čistila povraćotinu s haljine. Kao da to nije bilo dovoljno, kasnije sam se i ja otrovala hranom.

Vrijeme za spavanac

Bilo mi je jako dosadno na maturalnoj jer moj pratilac nije htio plesati sa mnom. Zaspala sam za stolom, a probudio me ravnatelj s pitanjem jesam li dobro.

Znaš li ti nekoga kome se dogodila slična neugodnost na maturalnoj?

L.B./izvor: Seventeen

foto: Shutterstock, Tumblr

Pročitajte još...

...Djevojka izbačena s maturalne zabave zbog 'preotvorene haljine'...

...Gore ne može: najveći 'failovi' vezani uz maturalne zabave!...

...Najbolja zabava: ove stvari moraš napraviti na maturalnoj večeri...

Maturalna večer istinite priče maturalna zabava Neugodne situacije

Još vijesti