Slika nije pronađena

Redovito izdvajamo vaša najčitanija pitanja i odgovore kako bismo vas uputili na ono najzanimljivije u našoj rubrici 'Pitanja & Odgovori' , a radimo to kako bi vam omogućili mjesto gdje možete dobiti ili dati nekome savjet ili mišljenje vezano uz neki problem ili općenito pitanje.

Izdvojili smo tri pitanja koja su prikupila najviše odgovora i neke odgovore na njih, ali diskusija je i dalje otvorena...

1. Ljubljenje

S koliko ste se godina vi prvi put poljubili? Ja jedva čekam, ali ne znam jel' prerano...

Neki od vaših odgovora:

LittleMissSunshinexDDD: Pa mogla si onda napisati i koliko ti imaš godina. To je samo poljubac ionako, tako da sumnjam da je prerano, koliko god da imaš godina. Ja sam se sa 17.

Di_No: 11 godina, 5., 6. razred, tako nešto. Ako misliš u usta. Nemoj žuriti, samo polako.

Anag3: Ja sam se poljubila prvi put u usta sa šest godina to je bilo u vrtiću i bila sam još mala pa nisam znala što to znači. ali prošlo ljeto sam se poljubila, a sad imam 14 godina, tako da mislim da imaš dovoljno godina za prvi poljubac.


>>
Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje
2. Teen moms


via GIPHY


Ima li od vas ovdje cura koje su postale mame kao tinejdžerice?? U zadnje vrijeme gledam na YouTubeu vlogove od cura koje su postale mame sa 16, 17 godina i sve izgledaju tako sretno da i meni dođe da imam bebu sad, hahah. Kakva su vaša iskustva? Kako ste nastavile sa školovanjem? Jel' dečko ostao s vama?

Neki od vaših odgovora:

devils_tears: Iskreno ne vjerujem da čujem ovakve brije u 21. stoljeću. Nije sve tako lijepo i krasno. Te osobe su izgubile mladost, život im se okrenuo za 360 stupnjeva, naravno imaju dijete koje vole i blabla brije, ali dijete možeš imati i kasnije u životu, a biti ovako bezbrižan baš i ne.

roza55: Nije ti to tako bajno kako ti se čini. Dijete je velika odgovornost.

LittleMissSunshinexDDD: Na slikama bez problema sve izgleda divno i krasno.


>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


via GIPHY


3. Razmijenio sam nude slike i sad mi prijeti

Prevaren sam. Razmijenio sam nude slike na jednoj aplikaciji i sad mi prijeti da će mi svim prijateljima na Facebooku poslati moju sliku ako nešto ne napravim. Zna moj Facebook profil jer mi je poslala screenshote. Na sreću ne vidi mi se lice na slici, nego samo... HELP! Što da radim? Deaktivirao sam odmah Facebook jer nisam znao što bi drugo napravio... Stvarno trebam pomoć.

Neki od vaših odgovora:

Galexia: Možda da kažeš svojima i vidiš što će ti oni savjetovati? Ili da dotičnoj osobi zaprijetiš s prijavom jer ako si maloljetan ona ne smije slati tvoje slike uokolo. Znam da ne bi htio reći svojima, ali mislim da će saznati kad tad ako se te slike prošire po gradu. Neka ovo bude lekcija i tebi i drugima da se gole slike NE šalju uokolo, za to postoji stvarni život. Ali znam da će kad tad opet naići neka budala i poslati svoju sliku nekome i tako, blago rečeno, sebe uvaliti u sranja.

devils_tears: Reci da si poslao sliku s neta, hahahaha!

sargarepica: Jednostavno reci to svojim roditeljima, neka te oni posavjetuju, a ako stvarno pošalje svima tvoju sliku samo reci da to nisi ti.


>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


Foto: Giphy/ Freepik

M.S.K.

Pogledajte još:

Otkrijte što većina vas misli o ljudima koji slušaju cajke, o izgledu cura i radu na sebi – najčitanija pitanja

Roditelji uhvaćeni na djelu, cure koje vole nogomet i tvoja simpatija je profesor su najčitanije teme tjedna

Pušenje, izlasci i davanje lozinki svojih profila boljoj polovici su najčitanije teme tjedna

pitanja teen mame ljubljenje nude fotke odgovori savjeti Pitanja i odgovori najčitanija pitanja

Još vijesti