Slika nije pronađena

Miješana, bez gljiva, s Mozzarellom, vegetarijanska ili slavonska – pizza je pizza i nema boljeg nego kad mama kaže da je za ručak tvoje omiljeno jelo. Pizza je odlična vruća, podgrijana u mikrovalnoj, ali i hladna.

Iako ti to nikad ne bi palo na pamet, čini se da način na koji jedeš ovo tijesto s dodacima govori puno više o tebi. Stručnjaci za govor tijela sa sveučilišta Emory University proveli su takozvano DISC testiranje osobnosti te otkrili da postoje četiri kategorije. U kojoj si ti?

1. Tip koji presavine pizzu – ovo je ekipa koja obavlja više stvari istovremeno i često su u žurbi jer imaju još sto stvari za obaviti. Često su šefovski nastrojeni i vole biti u pravu. Oni ne uživaju u miru u svom omiljenom jelu nego je cilj pojesti što prije.

2. Tip koji prvo jede koricu – ovo su najčešće osobe koje se ne boje probati nove stvari u životu, ne boje se izazova i nisu povodljivi. Iako im se najčešće dogodi da se najedu korice i onda ne mogu jesti 'onaj fini dio'.

3. Tip koji jede pizzu s nožem i vilicom – tip osobe koji je često podrška svima drugima. Taj će tip pričekati da svi uzmu svoju krušku, a tek će onda on krenuti jesti. A tako je i u životu. Vole rutinu i stabilnost.

4. Tip koji  jede s tanjura i ne dira pizzu prstima – osobe koje su najčešće perfekcionisti i ne vole zapetljane situacije. Žele izbjeći sav sadržaj koji bi mogao procuriti na sve strane pa im je ovo najbolja opcija. Vole imati kontrolu nad svim situacijama u životu.

Simpatična situacija, a na kraju se sve svede na to da volimo jesti pizzu – kako god!


Foto: Instagram

I.I./ Elite Day

Pročitajte još:

Što oblik tvog ruža govori o tebi?

Što tvoja frizura otkriva o tebi?

Što sat rođenja govori o tebi i tvom karakteru?

pizza tipovi

Još vijesti