Slika nije pronađena

Ako imaš sreće i imaš dovoljno baterije na mobitelu, igrice ti mogu skratiti vrijeme i spasiti te. Ovo su neke cool nove igrice koje moraš isprobati.

1. Hidden folks – sjećaš se sigurno crtića 'Gdje je Jura?'. E ovo je slično tome – moraš pronaći određenu osobu ili predmet na fotki. Idealno za dosadne minute.


2. Alto's Adventure – osim što ima odličnu grafiku, svidjet će se svim ljubiteljima snowborda. Glavni lik alto traži idealan spust i radi trikove na daski.


3. Two Dots – kad ti je dosadno trebaš nešto da ti okupira misli, a ova je igrica kao stvorena za to. Zadatak je jednostavan – spoji dvije točke linijom kako  bi one nestale.


4. Monument Valley 2 – nastavak odlične igrice, jedina mana je što nije besplatna. Zadatak je voditi mamu Ro i njeno dijete kroz razne skrivene puteve, okoline i pritom rješavati svojevrsne meditativne puzzle.


5. Euclicean Lands – igrica će oduševiti sve ljubitelje slagalica ili Rubikove kocke. Cilj igre je na kreativan način riješiti se neprijatelja.


6. Linelight – igrač prati liniju svijetla od točke A do točke B. Naravno, dolaze i različite prepreke po putu.7. Blendoku
– još jedna igrica koja će oduševiti ljubitelje slagalica, ali i sve kreativce. Cilj je slagati boje prema zadanim kriterijima.8. Super Mario Run
– omiljeni lik iz igrice našao se i na ovoj listi. Cilj igre jest usmjeravati Marija i skupljati novčiće.


Foto: YouTube

I.I.

Pročitajte još:

Prokopaj po sestrinom ormaru i zaradi pare – igračka iz devedesetih koja danas vrijedi puno!

Čitav život igrali ste krivo UNO - jeste li vi znali ovo pravilo o biranju karata?

MRAK Trik pomoću kojeg možeš otkriti koja je igračka u Kinder jajetu

Igrica iphone mobitel android igra

Još vijesti