Slika nije pronađena

Utrka između proizvođača mobitela vodi se već godinama, a sa svakim novim modelom probijaju se granice. Neki su proizvođači ove godine bili posebno uspješni i pretekli konkurenciju.

Za svakoga je kod kupovanja novog mobitela bitna neka druga stavka – za neke je bitno da ima super kameru, a netko će prvo gledati da je cijena pristupačna. Portal Tom's Guide je sada kada smo došli do polovice ove 2019. godine odlučio napraviti pregled najboljih modela mobitela. Izdvojio je najbolje uređaje u nekoliko različitih kategorija koje zadovoljavaju različite profile kupaca.

Najveće se natjecanje zadnjih godina vodi između Samsunga i iPhonea, a u ovom slučaju, pobjedu i naslov 'Najboljeg mobitela 2019' odnio je iPhone XS Max. Ovaj je model iPhonea poboljšana verzija iPhonea 8 Plus, ima bolju kameru, ali i bolji procesor.

via GIPHY


U kategoriji 'Najboljeg Android mobitela' odabrali su kao pobjednika Samsung Galaxy S10 Plus, a osim što ima odličnu kameru i procesor, baterija ovog uređaja je najdugotrajnija od svih mobitela koji su trenutno na tržištu. Ukoliko ne voliš iPhone, ali želiš neki od najboljih mobitela, ovo je idealna opcija.

Mobitel koji najbolji kada je u pitanju kamera uređaja je Huawei P30 PRO.  U usporedbi s ovima gore, ali i drugim mobitelima koji su trenutno dostupni, Huawei je teško preteći ako si u potrazi za što boljom kamerom.

Nemaju svi beskonačan budžet kada kupuju mobitele, a u kategoriji najboljeg mobitela do 400 $ (oko 2600 kn) proglašen je Google Pixel 3A. On ima najbolju verziju Androida u usporedbi s ostalima u ovom cjenovnom rangu.

via GIPHY


Ako baš baš želiš imati iPhone, ali ne želiš potrošiti previše novaca na najnoviji model, prijedlog je iPhone XR. On je kada se gledaju cijene i kvaliteta svakog od iPhone uređaja najbolji. Možda nema sve značajke koje i najnovija verzija, ali nećeš u potpunosti bankrotirati.

Još jedna stvar kod mobitela koja je bitna je veličina. Neki žele što veći ekran, neki da cijeli mobitel bude što je moguće sitniji. Tako je najbolji mob koji ujedno ima i najveći zaslon Samsung Galaxy Note 9, a najbolji najmanji mobitel je Samsung Galaxy S10E.

via GIPHY


U zadnjoj kategoriji izdvojen je najbolji mobitel, koji je istovremeno i najjeftiniji. Uređaj koji ima najnižu moguću cijenu, ali je i dalje kvalitetom u redu je Moto G7 Power.


Foto: Freepik – freepik/ Giphy

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

[OMG] Procurile su najnovije info – najpopularniji mobitel dobiva jednu neobičnu značajku
Čak i tvoj mobitel širi hejt i negativnu energiju! Provjeri zašto...Po cijele dane si na mobitelu? Oprez, upravo su mobiteli 'krivi' za ovaj neugodan zdravstveni problemnajbolji najjeftiniji kategorije iphone samsung mobitel android najbolja kamera 2019.

Još vijesti