Slika nije pronađena

Ide ti na živce jer na svakoj fotki ispadneš prečudno i jednostavno si zaključila da nisi fotogenična. Moramo te razočarati, ali vjerojatno je stvar samo u tome da ne znaš snimiti dobru fotku, a ne da jednostavno nisi taj tip.

Ovo su trikovi na koje trebaš paziti dok snimaš selfie, a u prilogu je i video koji sve detaljno objašnjava. I zapamti – vježbom do savršenstva.


1. Pazi na osvjetljenje – kad je riječ o fotografiji općenito, svijetlo je zakon. Jedna od najvećih pogrešaka koje ekipa radi jest da se fotkaju direktno ispod izvora svijetla. Zbog toga će sjena padati ispod tvog nosa i na oči. Svijetlo sa strane je puno bolja opcija. Ekipa najbolje ispada kad je svijetlo difuzno i kad pada na lice sa strane. Zato su selfiji u autu najbolji jer sunce prolazi kroz staklo sa strane.

2. Nemoj se slikati loše volje – logično je skroz jer ako nisi raspoložena nema šanse da si izgledaš lijepo na fotkama. Ako ipak trebaš snimiti fotku, pusti si neku glazbu koju voliš da se opustiš i ufuraš u poziranje.


3. Okruži se ljudima koji znaju fotkati
– ako ti nisi talent i ako te fotka netko tko ne zna, rezultati će biti koma. Sigurno u ekipi ima netko tko ima super oko i zamoli tu osobu da te fotka ili da ti da neki savjet.

Ovo je video u kojem ima super cool savjeta za savršenu fotku – javite nam jesu li upalili!Foto: Unsplash

I.I.

Pročitajte još:

Pogledajte selfie o kojem svi pričaju - Kylie Jenner snimila najbolju fotku

Prepoznaješ li sebe ili svoje frendove? Ovo su najveći selfie failovi ikad

Selfie test: Postoje samo tri vrste osoba – koja si ti?

fotka selfie fotkanje

Još vijesti