Slika nije pronađena

Čini se kao da celebovi izgledaju super na svakoj fotki koju objave, a ti svoje selfije radije skrivaš od svijeta jer nisu ni blizu toliko dobri. Tajna je u tome da poznate cure znaju neke male tajne trikove koje ćeš sada i ti saznati. Počni ih koristiti i selfiji će ti biti 10 puta bolji.

Ne treba ti najnoviji mobitel ili kompliciran program za obradu fotki, već samo malo vježbe i pronalaženje onoga što tebi odgovara. Sve je u načinu na koji ćeš pozirati i kako ćeš staviti mob kada se fotkaš. Celebovi ispadaju odlično na fotkama jer su otkrili recept za uspjeh, točnije tajne male trikove koji čine veliku razliku. Sada ćeš te trikove saznati i ti i nema više razloga da ti selfiji i fotke ne ispadaju najbolje moguće.

1.Škilji

Kada na fotki želiš ispasti zavodljivije ili misterioznije, u svakom slučaju, bolje i kada želiš navesti onog dečka da ti se već jednom javi, ovo je trik za fotkanje. Nemoj gledati u kameru kao i inače, već zaškilji i lagano stisni usne u mali sramežljivi osmjeh, i tako se pofotkaj. Tako će ti jagodice izgledati izraženije i na fotki ćeš ispasti bolje.

2.Prebaci svu kosu na jednu stranu

Kraljica dobrih fotki, Kylie Jenner, ima jedan kul trik kada si nikako ne ispada dobro na fotkama. Imamo svi takve dane, pa i Kylie. U takvoj situaciji njeno je rješenje da prebaci svu kosu na jednu stranu, u njenom slučaju češće na desnu, jer si tako bolje izgleda. Ovako ćeš pokazati svoju lijepu kosu, sakriti jednu stranu lica ako ti nije draga, lice će ti biti uokvireno kosom, što je uvijek dobro na fotkama.

3.Jezik pritisni na nepce

Definirane jagodice i izraženije crte lica možeš postići i bez puno šminkanja. Trik je u tome da kada se fotkaš, pritisneš jezik na nepce i nasmiješ se zatvorenim ustima. Lice će ti izgledati puno više definirano, a to na fotkama izgleda bolje.

4.Fotkaj se iz ptičje perspektive umjesto da držiš mob ravno ispred sebe

Osim izraza lica, važno je i u kojem ti je položaju mobitel. Na fotkama celebova možeš često vidjeti da se nikada ne fotkaju na način da drže mob ravno ispred sebe, već ga malo podignu i slikaju odozgo. Ovo je super koristan savjet za sve one koji misle da imaju debelu bradu koja uništava svaki selfi ili nikako ne mogu pogoditi pravo osvjetljenje.

5.Lijeva strana ti je uvijek bolja strana

Ako ne možeš pronaći svoju stranu lica, drži se toga da je lijeva strana uvijek bolja. Hrpa celebova koristi ovaj trik, a čak je i znanost ovo potvrdila. Jedno istraživanje s Wake Forest sveučilišta pokazalo je da je lijeva strana lica uvijek atraktivnija jer je desna hemisfera mozga odgovorna za razumijevanje i izražavanje emocija. Lijeva strana je tako više ekspresivna, balansirana i suptilnija, nego desna strana.

6.Spusti bradu

Glavu uvijek spusti lagano prema dolje, ne previše, samo suptilno, ili prema ramenu ako nabacuješ neku fotku gdje si blago okrenuta na jednu stranu. Gledati prema gore je za većinu loše jer neće ispasti toliko dobro. Osim što ćeš ovako opet sakriti debelu bradu koju misliš da imaš (iako sigurno nemaš, ali znamo da te u to nitko neće uvjeriti), a i izgledat ćeš zavodljivije. Uz to, i čeljust će ti izgledati više definirano, još jedna crta lica koju svi žele, a i oči izgledati veće.

7.Nemoj gledati direktno u mobitel/fotić

Gledanje lijevo, desno, gore ili dolje je uvijek bolje nego gledati ravno u uređaj s kojim se fotkaš. Svi će ispasti bolje ako ovako poziraju. Zbog toga fotka izgleda kao da je spontano uslikana zbog čega izgleda prirodnije i bolje, kao da priča neku priču.

Foto: Instagram/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Kako da ti selfie bude što bolji? Lili Reinhart iz Riverdalea ima super savjet koji ona uvijek koristi

Prednja kamera može biti zeznuta: Internetom se širi hack uz koji će ti selfiji ispadati bolje

15 savjeta za najbolji selfie ikad – lako do lajkova i komentara čak i bez filtera

fotka bolje izgledati poziranje celebovi trikovi Selfije fotkanje

Još vijesti