Slika nije pronađena

Ako imaš dugu kosu, vjerojatno znaš da pri ruci uvijek trebaš imati gumicu za kosu; dobro će doći kada se ideš tuširati, kada vježbaš ili čitaš knjigu.

Većina djevojaka ima rezervne gumice po džepovima, torbama i pernicama. No jesi li znala da gumice mogu poslužiti i za druge stvari osim kose?


#Produlji ogrlicu

Ako želiš produljiti duljinu svoje ogrlice, upotrijebiti gumicu. Jednim krajem gumice 'zakači' jedan kraj ogrlice te isto učini s drugim krajevima.

#Rukavi

Imaš majicu ili košulju na kojoj rukavi neprestano padaju? Stavi gumicu na dio rukava i zatim ga zarolaj. Pazi da ne bude prečvrsto kako ne bi zaustavila protok krvi.

#Olabavi dugme na hlačama

Možda si se malo udebljala, a možda su se hlače skupile u pranju – u svakom slučaju možeš ih nositi i dalje! Jedan kraj čvrste gumice za kosu provuci kroz rupicu na hlačama, a drugi namotaj oko gumba.


#Produživači i kablovi

Kako se ne bi zapetljali, najbolje ih je složiti, a zatim povezati gumicom za kosu. Katkad ih prije korištenja ne morate niti 'razvezati'; ako je udaljenost utičnice i primjerice kompjutera manja, gumice mogu i dalje ostati.


#Zavjese

Imaš zavjese, ali ne želiš da budu posve raširene? Upotrijebi gumicu za kosu! Ovako možeš dekorirati sobu; lakom za nokte oboji gumicu u željenu boju i razbij monotoniju jednobojne zavjese.

#Nogavice

Ako ti se nogavice izvlače iz čizama, probaj ih 'učvrstiti' gumicom. Stavi ju oko gležnja i tako pokušaj riješiti problem.

Foto: Pinterest
Izvor: Gurl.com
I.N.

gumica za kosu

Još vijesti