Slika nije pronađena
Kao tinejdžeru svašta ti pada na pamet. Ponekad su te ideje genijalne, ali ponekad i nisu. Ponekad radiš čudne stvari koje ti nakon nekoliko godina budu smiješne, ali isto tako radiš i stvari koje nemaju apsolutno nikakvog smisla.

Ovo su upravo neke od `tih´ čudnih stvari koje radimo kao tinejdžeri, a koje jednostavno ne možemo objasniti (ili možemo, ali nemamo potrebu).

Zvuči li vam išta od ovoga poznato?Dereš se na roditelje
Kada ti situacija ne ide na ruku, velika je vjerojatnost da ćeš za to okriviti – svoje starce.
Puno je roditelja čulo `mrzim te´ povike iz sobe, lupanje vratima i slične iskaze ljutnje.
Iako ih ti zapravo ne mrziš, na ovaj način pokazuješ svoju - ljutnju.

`Posuđuješ´ alkohol od doma (i nadaš se da starci neće skužiti)

Nije pohvalno, no činjenica je da se u tinejdžerskoj dobi većina nas prvi put susretne s alkoholom. Većinom je to u društvu frendova, no budući da ga je teško kupiti u dućanu – najčešće ga uzmeš od doma.

Ignoriraš telefonski poziv
Zahvaljujući porukama, Facebook chatu i ostalim načinima komunikacije, odvikli smo se od razgovora telefonom. Kada nas netko zove, najčešće ignoriramo taj poziv i čekamo da nam pošalje poruku (razgovor putem telefona može biti takav stres).Ideš na dijete
Zbog pritiska okoline,nikada nismo zadovoljni svojim izgledom. Ili smo predebeli ili premršavi.Rješenje vidiš u obliku raznih dijeta, koje su najčešće prerigorozne. Svakoj jabuci ili čokoladici koju pojedeš, zbrajaš kalorije i uvijek je...previše.

Ne bacaš prazna pakiranja (onoga što pojedeš)
Ako je u kutiji keksa ostala koja mrvica, to automatski znači da kutija nije prazna. Po toj logici - njezino mjesto je na polici, a ne u smeću (iako se mama s tim nikako ne slaže).

Ignoriraš zvono
Netko zvoni na vrata, ali to nije tvoja briga (osim ako je riječ o pizzi koju smo naručila). Iako je tvoja soba najbliže vratima, ne mrdaš s mjesta. Ionako nije nitko za tebe (tko još od tvojih frendova zvoni na portafon).

Fotkaš se sa svime
Selfi sa psom, selfi u kupaonici (s kadom), selfi, selfi, selfi...Preburno reagiraš na sitnice
Cura u školi je obukla istu majicu kao i ti taj dan. Jedino rješenje je da cijeli dan ostaneš u jakni, iako je vani +20.

Isprobavaš zabranjene stvari
Odnosno želiš probati sve ono za što su ti starci rekli: NE! Poput cigareta, alkohola itd.


Foto: Shutterstock/ Giffy

S.T.R./ The Talko

Nema više panike – evo kako obrisati krivo poslanu poruku na Instagramu

Stvari koje rade sve lijene cure - jesi li jedna od njih?

5 tipova srodnih duša koje moraš sresti kroz život

roditelji tinejdžeri neobično

Još vijesti