Slika nije pronađena

Pospremanje sobe većini nije najomiljenija aktivnost na svijetu, ali svejedno to odrade nakon što mama već negdje deseti put vikne 'Pospremi sobu!'. Ovi tinejdžeri to baš i nisu radili, a njihovi roditelji više nisu znali kako izaći na kraj pa sada razmjenjuju fotke svoje djece na internetu.

Baš kada pomisliš da te mama i tata ne mogu više osramotiti, slučajno naletiš na svoju razbacanu sobu na nekoj od društvenih mreža. Takav scenarij je itekako moguć jer sasvim se slučajno pokrenuo trend šeranja najneurednijih soba svoje djece tinejdžera. Jedan britanski voditelj Nicky Campbell toliko je postao iznerviran kaosom u koji se pretvorila soba njegove 19-godišnje kćeri da je sobu pofotkao i objavio je na Twitteru uz opis: 'Ovo je potpuno neprihvatljivo. Imaš skoro 19 godina i dosta mi je. Nije me briga hoćeš li to počistiti. Stvarno me ovo ljuti'. 


Nije trebalo dugo da se javi hrpa roditelja koji suosjećaju s njime. I čudo, ali ispalo je da soba njegove kćeri i nije toliko grozna kada se usporedi s nekima drugima. Iako ni njena soba nije za pohvalu, u usporedbi s nekima, prozvali su je 'amaterkom u stvaranju nereda'.


'Rado ću se zamijeniti. Ja uzmem tvoju kćer (19), a ti mog sina (22), studenta medicine koji je doma bio 'par minuta'', napisala je jedna od korisnica i dodala fotku. Razbacana odjeća po podu, hrpa praznog posuđa od tanjura do čak nekoliko šalica, papiri, prazne boce... Nema čega nema. Javila se još jedna mama od čije kćeri soba izgleda kao da je u nju upravo pala atomska bomba.


Na originalnu Campbellovu fotku javila se još jedna mama s fotkom i tekstom: 'Prihvaćam ponudu i povisujem je (ovo nije photoshop)'.


Ovim je roditeljima stvarno prekipjelo, a kako i ne bi, neke od soba su ozbiljno profesionalno razbacane.

Je li i tvoja soba u ovakvom stanju? Ako je, ti si savršen kandidat za sudjelovanje u našoj nagradnjači i osvajanje bona za mobitel. Sve informacije o tome kako sudjelovati možeš pronaći u članku [NAGRADNJAČA] Pospremi svoju razbacanu sobu, podijeli s nama fotku i osvoji bon za mob!


Foto: Twitter/ Freepik

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

Roditelji zabranili učenicima odlazak na izlet nakon što su vidjeli bus koji ih je trebao voziti

Kako ponovno steći povjerenje roditelja? I to nakon što ste nešto gadno zabrljali!

Neuredni ljudi su kreativniji i fleksibilniji! Otkrij zašto je njima život jednostavniji

roditelji neuredna soba Nered tinejdžeri fotografije

Još vijesti